Hogyan juthat el 2 az 1-hez az Amtrak Sleeper viteldíjakhoz

Avatar admin | 2021.04.08. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan juthatunk 2 az 1-hez az Amtrak Sleeper viteldíjakhoz

Fénykép: Felipe Sanchez (Shutterstock)

Pénzt keresni a közelgő nyári utazási boomon, Az Amtrak kínál egy másikat buy-one-get-one-free kedvezmény szobai hálószobájához, amely lehetővé teszi, hogy ingyen társat foglaljon. Az eladási kedvezmények személyenként 100 dollárig terjednek az útvonaltól függően, és június 1. és szept. 30. HAmit tudnia kell.

Hogyan működik az üzlet

Normális esetben, ha valaki utazikveletek egy szobatárban, mindketten alapdíjat kell fizetnie. Az eladás megszünteti ezt a díjat, mindaddig, amíg a kedvezmény kódot használjaC645msgstr “a fizetési folyamat során Az Amtrak viteldíjkereső oldala. Ha érdekli, április 16-ig kell foglalnia, amikor lejár az üzlet.

Abban a tekintetben, hogy mire számíthat árképzés, a hosszabb fuvarok kb 500 USD (Philadelphia – Miami: 489 USD), míg a rövidebb útvonalak megközelítik a 200 dollárt (Chicago – St. Paul / Minneapolis: 193 USD). Az üzlet 15 vonatra vonatkozik, köztük a California Zephyr, a The Capitol Limited, a Cardinal, New Orleans városa, a Coast Starlight, a Félhold, a Lake Shore Limited, az északkeleti regionális, az ezüstcsillag, az ezüst meteor, a délnyugati vezető, a Sunset Limited, a Texas Eagle. és az Autóvonat (amely kompokat szállít járművek és utasaik között Washington, DC és Orlando között).

Mivel a szobai szoba privát szoba, ez egyúttal jó módja annak, hogy társadalmi távolságban maradjanak, amikor bejárjákling a sínek. A szoba megvásárlása a következő elemeket és szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Két ülés nappal
  • Éjszaka a felső és az alsó fekvőhely
  • Friss törölköző és ágynemű
  • Hozzáférés egy privát mellékhelyiséghez és zuhanyzóhoz autójában
  • Elkötelezett alvó autó kísérő
  • Belépés a társalgóba
  • Kiemelt beszállás
  • Ingyenes étkezés

Ha újak vagytok az utazó vagy alvó kocsikban, ez a videó nagyon jó ötletet ad arra, hogy mire számítson.

A CDC irányelveit követve tartsa be az elengedhetetlen utazást

Amint ezt ebben kifejtettük Lifehacker poszt a múlt héttől jelenleg csak biztonságos utazni. A CDC javasolja az összes nem alapvető fontosságú eljárás késleltetését utazás amíg nem vagy teljesen beoltva, mivel az utazás növeli a COVID-19 megszerzésének és elterjesztésének esélyét. Ha nem teljesen beoltott, és utaznia kell, kérjük, kövesse a CDC-ket ajánlások a be nem oltott emberek számára.


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok