Túlélje az apokalipszist ezzel a Raspberry Pi-Powered Doomsday Communicatorral – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.06. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Fotó a Raspberry Pi PICOmputer-ről, egy egyedi világvégi kommunikátorról.
bobricius

Miért töltse az apokalipszist sötétségben, amikor Pi-vel táviratokat küldhetne egy barátjának? Bobricius és ARMACHAT nemrégiben bemutatta a Raspberry Pi PICOmputer nevű világvégi kommunikátort, amely távolsági rádiót használ 80 karakteres üzenetek küldésére és fogadására.

A kicsi, akkumulátoros PICOmputer a legújabb az ARMACHAT nagy hatótávolságú rádióüzenet-továbbító készülékeinek sorában, QWERTY billentyűzettel és 240 x 240 IPS LCD kijelzővel kiegészítve. Képes üzeneteket küldeni, fogadni és menteni, mintegy a távirat digitalizált változatához hasonlóan. Érdekes módon a PICOmputer képes újraküldeni azokat az üzeneteket, amelyeket nem sikerült sikeresen kézbesíteni, és a gyors módosításokhoz és a beépülő modulokhoz egy átfogó táblával rendelkezik.

Az ARMACHAT brit székhelyű és a 868 MHz-es sávon dolgozik. Természetesen a kívánt frekvencia változik, az Ön országának törvényeitől és rendeleteitől függően. Az Egyesült Államokban az ARMACHAT csapata azt javasolja, hogy váltson át a 915MHz sávra a szövetségi törvények elfogadása érdekében. Más országokban élő embereknek a The Things Network-t kell használniuk LoRaWAN frekvenciaterv adatlap hogy megtalálják a helyükhöz megfelelő frekvenciát.

A PICOmputer egyelőre nem eladó, de valahol 100 és 200 dollár közé kell kerülnie, más ARMACHAT hardverek árából ítélve. Ha fel akarsz készülni egy világvége forgatókönyvére egy jó rádió messengerrel, akkor fogj egy ARMACHAT kommunikátor a csoport honlapjáról. Ne feledje, hogy ezek nem játékok – az ARMACHAT webhelye azt mondja, hogy a hardver „A FEJLETT FELHASZNÁLÓKHOZ !!! NEM KEZDŐK SZÁMÁRA !!! ” és bármilyen rádiós hardver bajba kerülhet az FCC-vel, ha nem tudja, mit csinál.

Forrás: bobricius keresztül Tom hardver[ad_2]
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it