Hogyan kapcsolhatja be a hívófél-azonosítót az Android telefonján

Avatar admin | 2021.05.17. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A Google Phone alkalmazás most már hangosan is bejelentheti a bejövő telefonhívások hívóazonosítóját, így anélkül tudja meg, hogy ki hívja a telefont. Az új funkció globálisan elérhető minden androidos telefon esetében, amely a Google Phone alkalmazást használja hívásokhoz.

A hívófél-azonosító bejelentések nem tűnhetnek hatalmas új szolgáltatásnak, de sok helyzetben hasznosak lehetnek.

A legtöbb ember a telefonhívás megkezdése előtt ellenőrzi a hívóazonosítót, ha a telefonja a közelben van, de néha a telefonja csönget, miközben a szoba másik végén van, vagy amikor valami mást csinál, például mosogat. Hirtelen el kell döntenie: gyorsan állítsa le a tettét, hogy ellenőrizze a hívóazonosítót, mielőtt a telefon megszólal, vagy figyelmen kívül hagyja, és elmulaszt egy potenciálisan fontos hívást.

A hívófél-azonosító bejelentések megkönnyítik a nem kívánt hívások szűrését is, különösen a Google Segéd hívás-szűrési képességeivel párosítva. És fontos akadálymentességet jelentenek a látássérült emberek számára, akik az audio visszajelzésekre és a hangutasításokra támaszkodnak okostelefonjuk működtetésében.

Bármi is legyen az oka, hogy van hívója Az egyik legszélesebb körben használt Android telefonhívási alkalmazásban elérhető személyi azonosító bejelentések azt jelentik, hogy natív módon engedélyezheted a telefonodon, harmadik féltől származó alkalmazások nélkül.

Hogyan engedélyezhetjük a hívófél-azonosítót az Androidon

Az Android telefonod című cikk illusztrációja most bejelentheti, hogy ki hívja

Pillanatkép: Brendan Hesse

Először telepítse a legújabb Google Phone alkalmazásfrissítéseket, vagy töltse le a Google Play Áruházból ha nincs telepítve a készülékére.

A naprakész alkalmazással mostantól engedélyezheti a hívófél-azonosítót a Google Phone beállításai között:

  1. Nyissa meg a Google Phone alkalmazást.
  2. Koppintson a hárompontos ikonra, majd válassza a lehetőséget Beállítások> Hívófél-azonosító közleménye.
  3. Koppintson a „Hívóazonosító bejelentése” majd válassza ki az egyik lehetőséget: „Mindig”, „Csak fülhallgató használata esetén” vagy “Soha.” Ha elkészült, bezárhatja az alkalmazást.
  4. Amikor legközelebb telefonhívást kap, a hívóazonosítót felolvassa.

[[9to5Google]


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok