Hogyan kell kezelni az edzésbejegyzések negatív megjegyzéseit

Avatar admin | 2021.01.26. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

nő jóga ruhák boldognak látszó előtt egy laptop

Fénykép: insta_photos (Shutterstock)

Soha nem jó kritizálni valakinek a testét a közösségi média bejegyzésében, és nem is mondd meg nekik, hogy rosszul végeznek egy gyakorlatot (még ha te igazán szerinted igazad van). A férfiak számára az ilyen negatív megjegyzések alkalmi bosszúságot jelentenek. Sok nő számára állandóak. Tehát beszéljünk arról, hogy mit tehetsz ellenük.

Hogyan lehet felismerni egy seggfej kommentet

Mielőtt rátérnénk a hasznos tippekre, szeretnék egy percet leírni a problématerületről. A seggfej megjegyzés arra szolgál, hogy szörnyen érezze magát, vagy lehet, hogy tisztázatlan szándékú, de mindenképpen szörnyen érzi magát. Ezek olyan megjegyzések lehetnek, amelyek azt mondják, hogy csúnya vagy, vagy nem szabad azt csinálnod, amit csinálsz. Finom tudnak lenni hanyag vagy nyílt sértés vagy gyűlöletbeszéd. Alapvetően tudni fogja, ha látja.

Biztos vagyok benne, hogy egy csomó haver versenyez a kommentekkel, hogy elmondhassa hogy a semmi miatt dolgozom fel, és hogy néhány seggfej válasz nem nagy baj, és bárki, akit zavar vastagabb bőrt kell kapnia. Igen, jó lenne, ha ez egy kis probléma lenne, könnyen megoldható. De nem az.

Negatív hozzászólások és nyavalyás hátú bókok bővelkedik online. Ha még nem látta őket, annak az lehet az oka, hogy a cuccait csak néhány megbízható barát láthatja – ez érvényes döntés. Vagy annak lehet az oka, hogy amit közzétesz, nem haragítja meg az embereket. Ha nő például nehéz súlyokat emel, vagy kövér testedző, akkor tény, hogy létezel megőrjíti az embereket. Lehet, hogy egyenesen sértegetéssel válaszol, vagy leplezheti aggodalmát, hogy megsérül, vagy soha nem talál partnert.

És nem csak szexista kommentek: PA szar nagyon odakinn rasszista, fatfób, transzfób és még sok más. Ebben a cikkben a szexistákra fogok koncentrálni, de legyünk egyértelműek: Enagyon megérdemli, hogy testüket bármilyen módon használják, beleértve a testüket issportolni vagy testedzni. Mindenki megérdemli, hogy annyit vagy annyit osszon meg, amennyit csak akar, a választott közönséggel. És senki nem érdemli meg a mérgező szemetet a válaszaikban. Nem tetszik, amit látsz? Görgess tovább.

Ne feltételezd, hogy tudják, miről beszélnek

A közvetlen sértéseket könnyű észrevenni, de a negativitás gyakran hozzászólások formájában jelentkezik azzal kapcsolatban, hogy valójában mit csinálsz. Az a fekvenyomás megcsal, azt mondják. Vagy rosszul guggolsz.

Ha valaki ad neked nem kívánt tanács, nem kell hallgatnia rájuk. Még vitatkozni sem kell – de erről egy perc alatt többet. Először próbáld megkülönböztetni a jóhiszemű, valóban hasznos tanácsokat a marhaságoktól, amelyek ilyennek álcázzák magukat. (Általános szabály: a jóhiszemű, valójában hasznos tanácsokat valószínűleg olyan valaki kapja, akitől valóban megkérdezte.)

Különösen akkor, ha még nem ismeri az emelést, és ha elfogadta azt az előfeltevést, hogy a jó forma fontos, akkor kísértésbe eshet, hogy egy kritikai észrevételt esetleg az igazságra ütközik. Ha valaki azt mondja, hogy rosszul csinálod az emelést, akkor automatikusan azt gondolhatod: „Ószar, jobb, ha kitalálom, hogyan lehet ezt kijavítani! ”

Nézd, még velem is előfordul. Teszek egy holtpontot, és egy aggodalomra okot adó troll mond valamit a hátam kerekítéséről, és újra megnézem a videómat, és megpróbálom kitalálni, mit látnak. Tudom, hogy szorosan tartottam a hátam, Mondom magamnak, de láttak-e valamit, amit én nem?

Ez természetes válasz, de próbálj megfogni magad, amikor így reagálsz. Ha egy megjegyzés idegeskedik, tegyen fel magának két kérdést:

  1. Olyan személyről van szó, akinek a szaktudását keresném? Ha nem kérné a Random No Public Pictures Bro tanácsát, miért fogadná ezt a tanácsot, amikor kéretlenül adják?
  2. Valóban űrlapellenőrzést akarok? A legtöbben már tudjuk, min dolgozunk. Edzőm több mint egy éve segít abban, hogy javítsam a kifogásaimat azáltal, hogy adtam egy jelzést a munkára, aztán egy másikat, majd egy másikat. Ez egy folyamat, és működik. Még akkor is, ha űrlapellenőrzést szeretne online emberektől kérés átgondoltan.

Még akkor is, ha nincs edzője, akkor is joga van saját maga irányítani a képzését, és eldönteni, hogy min dolgozik és kivel szeretne tanácsot kérni. Ha valóban egy troll megjegyzés vonzza Önt, ne felejtse el, hogy elküldheti a videót edzőjének vagy megbízható barátjának, hogy megkérdezze: “Hé, itt kerekítem a hátam?”

De kérlek, ne feledd minden tanács az jó tanács. Valójában a leghangosabbak közül válaszolj srácok van a legrosszabb tanácsod. Soha nem fogok túltenni azon a könnyedségen, amellyel a véletlenszerű tornatermi testvérek azt mondják egy női elit erőművésznek, hogy nem csinál “igazi” fekvenyomást, ha a háta ívelt, vagy hogy a szumó holtjátékok “csalnak”. Sajnálom, haverok, mindkettőt megengedik a szabályok, és amikor a versenyző a számára legelőnyösebb módon emel test, hülyék lennének, ha nem. Azért kap pontokat, hogy mekkora súlyt helyezett el, és nem az alapján, hogy egy elmosódott profilképű haver úgy gondolja, hogy a felvonása jól nézett ki.

Őszintén szólva sok ilyen megjegyzés a féltékenység helyéről származik. Dühös haverok (és azok nem mindig haverok, de őszintén szólva: általában haverok) tiszteletre méltó erőt fognak látni valakitől, aki nem tűnik számukra „igazi” emelőnek, és ahelyett, hogy megkérdőjeleznék saját elfogultságukat, elkezdik keresni a módját, hogy érezzék magukat kiváló. Ha azt mondod neked, hogy rosszul csinálod, az csak az a módja, hogy levegyen egy csapot, és jól érezzék magukat. Nem kell együtt játszani.

Nem kell vitatkoznod

Rendben, szóval kaptál egy baromság megjegyzést, és tudod, hogy baromság. Bár csábító lehet elmondani annak a trollnak, hogy miért tévednek, ez nem az egyetlen lehetőség.

Élvezni fogja, ha vitatkozik velük? Megéri-e az idejét? Mi a kifizetés? Néha, ha a csúnya megjegyzés egy olyan hozzászólásra vonatkozik, amely nem a tiéd, akkor válaszolva üzenetet küld a nézőknek, hogy az elfogadhatatlan megjegyzéseket visszalökik. Apró dolog, de segít. (Vigyázz, a kontextustól függően az emberek felhalmozódhatnak te. A világ nem igazságos.)

Tehát beszéljünk néhány egyéb lehetőségről.

Törlés, jelentés, blokkolás

Ha a gyalázó vagy haszontalan megjegyzés a gyepre vonatkozik, például egy Instagram-bejegyzéshez fűzött megjegyzés, fontolja meg, hogy azonnal törölje azt.

A troll vagy másoktól, vagy tőled akar figyelmet, azzal, hogy megőrjít. A megjegyzés törlése megtagadja tőlük ezt az elégedettséget. Az oldaladat seggfej-mentes zónaként is fenntartja, ami talán tetszik neked.

Egy olyan fórumon, mint a twitter, nem törölheti mások tweetjeit, de elrejtheti válaszaikat. Blokkolhatod is őket, ami nehezebbé teszi a követőid számára, hogy lássák, amit mondtak, és az övék is téged.

Nem szeretek némítani vagy elrejteni az embereket, amikor bunkók. A némítás és elrejtés arra szolgál, hogy ha megelégszik valaminek a létezésével, akkor egyszerűen nem akarja látni. De ha valaki seggfej a gyepemen, azt akarom, hogy eltűnjenek, vagy legalábbis elszakadjanak tőlem. Töröl. Blokk.

Ha gyűlöletbeszéd vagy bármi másról van szó, úgy gondolja, hogy a platform jelentési rendszere az Ön oldalán áll, jelentse őket.

És ha van olyan megjegyzésszál, ahol a válaszok folyamatosan folynak, de úgy döntött, hogy hozzájárulását felfelé hagyja, keressen egy olyan beállítást (például a Facebookon a „válaszok követésének visszavonása”), amely legalább leállítja az értesítést róluk.

Pörkölik őket

Néha dühös vagyok egy trollra, aztán dühös vagyok magamra, amiért megőrültem. Miért éljen ez a személy a fejemben bérlet nélkül? Ebben az esetben a katarzis hasznos lehet.

Nem kell ebbe bevonni a szörnyű embert. Csak készítsen egy képernyőképet, majd vigye el a képernyőképet a legtámogatóbb csoportos szövegbe, hogy Ön és barátai privát módon megsüthessék az illetőt. A társadalmi támogatás hatalmas, mint megküzdési stratégia. Kevésbé érzed magad egyedül, és ez segíthet a bizalom visszaszerzésében.

Az Instagramon mindig megcímkézhet @ you.look.like.a.man szexista megjegyzésekért. A fiókot vezető Jessica Fithen erősasszony újra megosztja őket, és néha megjegyzést fűz hozzá. Kerültem a fiók követését, amikor először megtudtam, mert tele lehet mérgező anyagokkal. De minél többet kommunikálok vele, annál jobban értékelem, hogy van egy erős nők közössége odakint hívja az embereket marhaságaikra. Fithen becslései szerint az általa kiemelt „gyűlöletkeltő, felesleges megjegyzések” mintegy 90% -a férfiaktól származik; ő írt ide egy blogbejegyzést arról, amit másfél év alatt vezetett.

Mi van, ha ismerem az illetőt?

Enagyon-olykor az emberek olyan megjegyzéseket tesznek, amelyekről valóban nem veszik észre, hogy károsak. Néha a nem kívánt űrlapellenőrző megjegyzések ebbe a kategóriába tartoznak. Néha a túlzottan szexuális bókok a tudatlanság helyéről is származnak.

Ha ismeri az illetőt, és meg akarja menteni a barátságot – ez abszolút opcionális lépés – fontolja meg, hogy rámutasson, mit csinál, és miért káros.

Egyszer valaki megjegyezte, hogy én guggolás mélysége erotikus volt. Gross, de a kontextusból meg tudtam mondani, hogy állítólag ez egy tényleges bók. Ez egyáltalán nem teszi rendben, de egyébként alapvetően kedves embernek tűnt, és volt néhány közös barátunk. Nem blokkoltam. De amikor másodszor is megtette, megkérdeztem, megkérdezte, rájött-e, hogy szörnyen hátborzongató. Azonnal bocsánatot kért, mondván, hogy nem gondolt rá így, és soha többé nem tette.

Hogy teljesen világos legyek, teljesen egyértelmű: Ynem tartozol senkinek ilyenfajta második lehetőséggel. Olyan ajándék, amelyet megadhat, ha nagylelkűnek érzi magát. Ellenkező esetben elég jó eszköztár van a törlésben, a blokkolásban, a jelentésben, a figyelmen kívül hagyásban és a pörkölésben.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok