Hogyan keressünk gyermekfelügyeletet, ha minden rendben van

Avatar Gadam | 2021.07.29. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Hogyan lehet gyermekgondozást találni, ha minden rendben van?

Fénykép: Majom üzleti képek (Shutterstock)

Az iskola hamarosan újraindul, ami azt jelenti, hogy a dolgozó családoknak ismét össze kell törniük, hogy gyermeket találjanakgondoskodni kell az iskolai és a munkaidő közötti szakadék pótlásáról. De taz éve még a szokásosnál is nehezebbnek tűnik –azt nem szokásos volt valaha könnyű kezdenisok napköziben és utánaaz iskolai programok munkavállalói hiány tapasztalható.

Olyan őrületesen frusztráló, mint egy olyan országban dolgozni, amely még mindig nem ismeri el a valóságot A családok 60% -ának két szülője van, akik nem otthon dolgoznak, amíg ez nem változik, a szülők továbbra is elakadnak, miközben az iskolába visszamenő gyermekgondozást keresik.

Ha még mindig nem találta meg azt, amire szüksége van, akkor van néhány ötletünk, hogy mit kereshet.

Keresse fel a helyi egyetemet

Az egyetemisták gyakran rugalmasabb ütemtervvel rendelkeznek, mint a legtöbb. Ha van egyetemi campus a közelben, akkor ez legyen jó kiindulópont. Egyes egyetemeken diáklisták vagy táblák lesznek, ahol bébiszitter állást hirdethet. Egy másik stratégia az lenne, ha kapcsolatba lépnének olyan egyetemi szervezetekkel, amelyeknek vannak olyan gyermekgondozási tapasztalattal rendelkező hallgatóik, akik gyermekekkel dolgoznak karrierjük részeként, például egy kisgyermeknevelési osztály vagy egy klub, amely a helyi általános iskolákat segíti elő.

Csapjon össze egy hasonló helyzetben lévő családdal

A részmunkaidős gyermekgondozás megtalálásának problémája, hogy pótolja a köztük lévő szakadékot az iskolai és a munkaidő sok, sok családok szembesülnek. Messze nem vagy egyedül – rmost, tekintettel a lehetőségek hiányára, jó esély van arra, hogy a hálózat másik családja is ugyanezen a küzdelemen megy keresztül.

Érdemes más családokhoz fordulni, legyen szó munkahelyi kollégákról, családokról, akiket az egyházból ismer, szomszédok, a szülők a gyermeked‘s barátok, vagy bármely más család, akit ismersz, és szükség lehet gyermekgondozásra is. Ez történhet bébiszitter-csere formájában, például az egyik család a délelőtti műszakban, míg a második család a délutáni műszakban vesz részt, vagy részmunkaidős dajkaszakaszon vesz részt.

Ajánlat egy otthon tartózkodó szülő felvételére

Egy másik alternatíva, ha felveszi a kapcsolatot egy otthon tartózkodó szülővel, aki esetleg hajlandó lenne gyermekgondozást ajánlani másnak egy -két gyerek iskola előtt és után. Egy tökéletes világban a gyerekeik és a tiéd nagyjából egyidősek lennének, és jól kijönnének egymással. Ez az ideális forgatókönyv.

A kevésbé tökéletes világban, még akkor is, ha az életkor és a temperamentum vegyesen keveredik, még mindig van néhány otthon maradó szülő, akiket érdekelhet a részmunkaidős állás. Csak győződjön meg róla, hogy előre beszél fizetés, és az ezzel kapcsolatos elvárások mit tartalmaz az adott fizetés, például a. snack vagy transzfer az iskola utáni tevékenységekbe. (Győződjön meg arról is, hogy mindenki kivizsgálja és megérti az itt alkalmazandó adózási vonatkozásokat.)

Keressen bébiszitter csoportokat a környékén

Ha rákeresel a Facebookra, néha bébiszitter cserecsoportokat találhatsz a környéken, amelyek gyakran olyan szülőkből állnak, akiknek szükségük van gyermekgondozásra, és bébiszitterek, akik munkát keresnek. A helyi szülői csoport is jó forrás lehet.

Ezek a helyi csoportok jó helyek az iskola utáni gondozás lehetséges forrásainak megtalálásához, valamint más szülőkhöz, akik hasonló helyzetben vannak, és nyitottak lehetnek a csatlakozásra, legyen szó akár gyermekfelügyelet cseréjéről, akár részmunkaidős dajkáról részvény.


Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it