Hogyan kerüljünk a stand-up komédiába, mert falánk a büntetésért

Avatar admin | 2021.08.06. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Stand-up Comedy-be való cikkhez, mert falánk a büntetésért

Fénykép: Supamotion (Shutterstock)

Folyamatosan azt mondják az emberek, hogy milyen vicces vagy? Mindig megvan a tökéletes vicc minden helyzetben, de nincs, akinek elmondani? Mindig is gondolta talán Ön ki kell próbálni a stand-upot? Nos, valószínűleg te is tudod, hogyfel a komédia köztudottan nehéz vállalkozás, amibe be lehet törni –de tud kész. Íme néhány dolog, amit szem előtt kell tartani ha valaha is meg akartad próbálni.

Készüljön fel arra, hogy sok időt szán a felkészülésre

Nyilvánvaló, hogy nyitott mikrofon éjszakákat szeretne kezdeni a helyi helyszíneken, de még akkor is, ha biztosít egy helyet, odaadó lesz sokkal több idő arra előkészítése és ütemezése, mint valójában színpadon.

“Ez sokkal időigényesebb, mint azt az emberek gondolják”-mondta Eitan Levine, 32 éves képregény New Yorkban. “Az írás, a mikrofon és a” dolgokra “ingázás őrültség.”

Hosszú bMielőtt a stand-upba kezdett-ami a jelenlegi elsődleges koncertjéhez vezetett, és videókat rendezett márkáknak és YouTube-csatornáknak-, Levine gyerekkorában elkezdett viccnaplót vezetni. Hosszú ideig fog vicceket írni és átírni, ezért jobb, ha kap egy naplót is.

Kommunikáció a vígjáték közösséggel

Persze, ta stand-up közösség vicces-de az is komoly üzlet. Készen kell állnia és hajlandónak kell lennie a hálózatépítésre. A stand-upba való belépés legnehezebb része, – mondta Levine, „szó szerint csak navigál a közösségben”.

„A nyitott mikrofonok ütemezésében való navigáláshoz és a regisztrációk működéséhez térképek és Google Dokumentumok szükségesek”-mondta. „Néha csak meg kell mutatnia az arcát olyan előadásokon, amelyeken nem vesz részt annak érdekében, hogy valaki felismerje Önt, és néhány hónap múlva lefoglalhatja. Az, hogy ismeri a kapuőröket, és azt, hogy valójában honnan szerez valamit, az egy másik része. ”

Kelsey Caine, a 29 éves New York-i képregény, aki megalapította a Two Scoops Network-t, rámutatott, hogy a stand-up világba való belépés lényegesen nehezebb, ha nem egyenes, fehér fickó.

Azt mondta, a szexizmus a legváratlanabb kihívás, amellyel szembe kell néznie, amikor műsorokat szeretne foglalni és felkelni a vígjátéksorok. Azt is idézte, amit „szexuális bűnelkövető dolognak” nevez, és gúnyosan hozzátette: „Annyi szexuális elkövető stand-up komédiát csinál. Szinte úgy tűnik, hogy a stand-up comedy olyan környezet, amely lehetővé teszi a szexuális bűnelkövetőknek, hogy tréfálkozzanak az emberek bántalmazásával, mint taktikával, hogy eltérítsenek attól, hogyan bántalmazzák az embereket. ”

Caine -nak itt van értelme. A komédiát, mint sok más iparágat, megrendítették a szexuális vádak helytelen magatartás az elmúlt években. Bill Cosby humoristát még bántalmazásért is elítélték, és börtönbe zárták, albár börtönbüntetése az volt kidobták és meggyőződése az év elején megdőlt.

Tudd, hogy mindenkinek más a humorérzéke, és szinte biztosan ki lesz téve olyan vicceknek, amelyek sértenek vagy undorítanak téged, de nem kell olyan helyzetekben maradnod, amikor kellemetlenül érzed magad – még akkor is, ha a maradás vagy a tehetetlenség színlelése tűnik az egyetlen útnak haladni.

Ön is megtalálhatja a sajátját saját közösség. Igen, a vígjátékvilág szigetszerű lehet, és néhány erőteljes figura őrzi a kaput, de az idők változnak! Kereshet és kell keresnie saját közösségét, amelyben tanulhat, fejlődhet, együttműködhet, és nevetni.

“Menj egy nyitott mikrofonhoz … keressen egy helyet, ahol befogadó vígjátékot csinálhat, különben a lelkednek eszik, ” – mondta Caine.

Ha szereted, ne add fel

Még a világ legnagyobb képregényei is bombáznak néha. Ez a folyamat része. Ne add fel ezt az álmot egy -két rossz előadás (vagy 20) miatt).

“Azt hiszem, az emberek azt sem veszik észre, hogy hány olyan műsort csinálsz, amit csak szar, még azután is, hogy” sikerült “.” – mondta Levine. „Továbbá a„ készítés ”fogalma sem az nem létezik – csak félévente változik a jelentése. Tényleg, nagyon kell, igazán kedveli ezt a dolgot, hogy kellő ideig motivált legyen ahhoz, hogy megtegye a „hozamokat” (ami idézőjelben van, mert ez több, mint csupán pénzügyi megtérülés). Őrület az az erőfeszítés, hogy kis győzelmeket érjünk el ezen a világon. ”

Mutasd meg a műsorokat. Jegyezzen fel más készleteket. Barátkozni. Ezután tolja be magát a térbe, bármi is legyen az, és írjon néhány viccet a tanultakról.
Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok