Hogyan készítsünk egy szenzoros Hula Hoop-ot

Avatar Gadam | 2021.07.27. 275 Views 0 Likes 0 Ratings

275 Views 0 Ratings Rate it

Bárcsak évekkel ezelőtt elkészítettem volna ezt a barkácsérzékeny hula karikát a saját babáim számára. Nemrégiben láttam ezt a fényképet a facebook-on, és nem tudta kihozni az agyamból. A hasi idő annyira fontos, de nem minden csecsemő szereti a hasára fektetni. Remélem, hogy ez az érzékszervi hula karika lehetővé teszi, hogy a baba jobban élvezhesse a pocakos időt, és esetleg néhány másodpercig elfoglalja a kis rögöt, hogy anyának vagy apának ideje legyen végiglapozni azt a magazint, amelyet már haldokolt olvasni.

Mint mindig, javasoljuk, hogy felügyelje babáját, miközben játszik a hula karika tevékenységi központtal, és győződjön meg arról, hogy nincsenek olyan apró tárgyak, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek.

Hogyan készítsünk érzékszervi hula karikát a babának
Fotók Sarah Schiffman

Az összes fotónál kölcsönvettem a cicát, mert a babám most fordult kettő! Mondhatom, hogy ez az édes kis rög annyira megszerette az érzékszervi hula karikát, a nagy fotózása után odaadtam neki. A mama azt állítja, hogy még mindig szereti a pocakját érzékszervi hula karikájában.

Miért olyan fontos a hasi idő?

A hasi idő lehetővé teszi a csecsemők számára, hogy felemeljék a fejüket, és elkezdhessék súlyukat a karjukon és a lábukon. Ez a fizikai fejlődés kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy a baba erősítse izmait, hogy felkészítse testét a csúszómászás és végül a járás megtanulására.

* Ez a bejegyzés affilate linkeket tartalmaz.

Kellékek DIY Sensory Hula Hoop készítéséhez

Nem szükséges kimenni és mindent megvenni a fenti listán. Tapasztalataim szerint minél több az állaga, a színe és a fülledt dolgai, annál nagyobb az esélye annak, hogy a baba élvezni fogja a hasi időt. Ez egy nagyszerű projekt az összes mentett fonal- és szalagmaradék kiküszöbölésére.

Amire szükséged van egy DIY hula hoop babajáték elkészítéséhez

Hogyan készítsünk egy szenzoros Hula Hoop-ot

Élőben facebook-ot készítettem, amikor még 2017 szeptemberében elkészítettem a hula karikát. A 3 éves gyerekem a mellettem lévő szobában játszik, miközben én készítettem az érzékszervi hula karikát, így ebben a videóban nagyon sok 3 éves aranyosság szerepel . Ha csak a hula karika miatt vagy itt, akkor azt javaslom, hogy ugorj a videó 4: 05-re. Az első 4 perc ostoba és én próbálom a legjobb megvilágításba hozni a kamerát.

1. lépés – rögzítse a fonalat

Az érzékszervi hula karika elindításához egyszerűen néhányszor csomóztam a zöld fonalat a hula karika köré.

2- lépés. Csomagolja be a fonalat

A fonalat a hula karika köré kezdtem tekerni. Folytattam a fonal és a szalag csomózását, hogy folytonos szál legyen belőle. Annak érdekében, hogy jobban meglássam, pontosan hogyan csináltam, ajánlom megnézni a fenti videót.

DIY Hula Hoop szenzoros játék

3- lépés. Adjon hozzá mellékleteket

A jó hír az, hogy nincs szenzoros hula karika elkészítésének rossz módja! A tevékenységközpont elkészítése után bármikor hozzáadhat vagy elvihet dolgokat. Szeretem a zöld és kék többszínű fonal kinézetét. Az összes függesztésnél vagy a fonalhoz kötöttem, vagy először a hula karikához ragasztottam, majd a fonalat a szalagra tekertem. A fokozott biztonság kedvéért érdemes megfontolni az összes csüngő forró ragasztását a hula karikára, majd fonallal átcsavarni őket. Az általam készített hula karikára nem használtam forró ragasztót.

DIY baba szenzoros hula karika

Készítettem néhány nagy fonalból készült pom pom-ot a hula karikához. A türkiz szalagot is a legvégén a hula karikára kötöttem. A barkácsoló bébi játék másik fő pluszja, hogy olyan szép, hogy egyszerűen felakaszthatja az ajtó gombját a megjelenítéshez.

Barkácsolás Hula hoop Activity Center for Baby

Hula hoop baba tevékenység központ

Ezt az érzékszervi hula karikát az instagramon találtam @beckys_treasure_baskets, és egy csomó szórakoztató mellékletet adott hozzá, többek között:

  • Egy poroló
  • Extra nagy íj
  • Alufólia
  • Harangok
  • Buborékfólia.

Szeretem, hogy hozzáadhat dolgokat és elviheti a dolgokat, ahogy a baba növekszik, és új dolgokat szeretne felfedezni. További érzékszervi hula hoop ötletekért nézd meg a fórumomat a Pinteresten.

Sensory Hula karika babának

Egy utolsó képpel távozom erről a gyönyörű babáról, aki élvezi új érzékszervi hula karikáját!

DIY Hula hoop tevékenységi központ

Élvezte a babája a hasi időt? Készített már valaha érzékszervi játékokat? Szívesen hallanám …
Forrás link


275 Views 0 Ratings Rate it