Hogyan készítsünk pirított pirospaprikát

Avatar Gadam | 2021.09.22. 136 Views 0 Likes 0 Ratings

136 Views 0 Ratings Rate it

Sült paprika sütőlapja a pörkölt pirospaprika elkészítéséről szóló oktatóanyagunkhoz

Gondolkozott már azon, mi történne, ha csak egy paprikát tesz a sütőbe? Ezt megerősíthetjük finomság megtörténik (valóban)! A pirított pirospaprika az egyik a konyha nem énekelt hősei, édes és gyümölcsös fényt hozva füstös és sós megelégedéssel.

Pirított pirospaprikával olyan klasszikusokat készíthet, mint a Romesco szósz és Pirított paprika paradicsomleves, de a lehetőségek végtelenek. Élvezze őket tészta, pörkölt zöldséges szendvicseken, in tálak, és tovább! Csak van 1 serpenyő és 30 perc köztetek és ezek között a finom paprikák között. Csináljuk!

Négy piros kaliforniai paprika

Hogyan készítsünk pirított pirospaprikát

Csábító lehet, ha csak egy üveg sült paprikát vásárol a boltból, de az otthoni elkészítése igen így egyszerű, finomabb, és nem kell aggódnia, hogyan használja az üveg többi részét, mielőtt elromlanak. Ha megtanulod otthon elkészíteni őket, előfordulhat, hogy soha többé nem tudsz visszatérni a bolti vásárláshoz (tartsd magad figyelmeztetettnek!).

Egyszerűen adjon hozzá egész kaliforniai paprikát a csupasz tepsit és sült amíg a bőr megfeketedik és ráncos nem lesz (kb. 25-30 perc 500 Fahrenheit vagy 260 Celsius fokon). A paprika felforgatása félúton segít egyenletesen főzni.

Közelről lövés hólyagos bőr egy paprika

Amikor kijönnek a sütőből, csomagolja őket fóliába 10 percre gőzölni a paprikát, megkönnyítve ezzel húzza le a bőrt. Miután meghámozta és eltávolította a magokat és a szárakat, készen állnak az élvezetre! Lát – így könnyű, igaz !?

Pirított piros kaliforniai paprika fóliában

Reméljük szeretitek ezeket a pirított pirospaprikákat! Ők:

Édes
Pályázati kiírás
Füstös
Gyors és egyszerű
& Szuper sokoldalú!

A pirított pirospaprika finom tészta, leves, romesco, saláták, tálak, curry (recept hamarosan), tovább pizza, és tovább!

Több pörkölt zöldség-hogyan

Ha kipróbálja ezt a receptet, tudassa velünk! Hagyjon megjegyzést, értékelje, és ne felejtse el megcímkézni a fényképet #minimalistabaker az Instagramon. Üdv, barátok!

Tál pirított pirospaprika

Felkészülési idő 5 percek

Főzési idő 25 percek

Teljes idő 30 percek

Adagok 4 (Paprika)

Tanfolyam Hasznos tudnivalók

Konyha Gluténmentes, olajmentes, vegán

Fagyasztóbarát 1 hónap

Megtartja? 2-3 nap

  • 4 közepes és nagy piros kaliforniai paprika
  • Melegítse elő a sütőt 260 ° C -ra, és tegye az egész pirospaprikát egy csupasz tepsire.

  • Addig sütjük, amíg a paprika héja meg nem feketedik és ráncos lesz-kb. 25-30 perc-a felén megfordul. Fedjük le fóliával 5-10 percig, hogy megpárolódjon, majd távolítsuk el (hámozzuk le) az elszenesedett bőrt, magokat és szárakat.

  • Élvezze őket tészta, leves, romesco, saláták, tálak, curry (recept hamarosan), tovább pizza, és tovább!
  • A maradékot legfeljebb 2-3 napig tárolja a hűtőszekrényben. Vagy hosszabb tároláshoz fagyassza le jégkockatartó, majd tegye át egy lezárt tartályba legfeljebb 1 hónapra vagy tovább.

*A táplálkozási adatok egy durva becslés, közepes méretű piros kaliforniai paprikával.

Szolgáló: 1 bors Kalória: 30.9 Szénhidrátok: 7.2 g Fehérje: 1.2 g Zsír: 0.4 g Telített zsír: 0,1 g Többszörösen telítetlen zsír: 0.2 g Egyszeresen telítetlen zsír: 0 g Transzzsír: 0 g Koleszterin: 0 mg Nátrium: 5 mg Kálium: 251 mg Rost: 2.5 g Cukor: 5 g A -vitamin: 3725 IU C vitamin: 152 mg Kalcium: 8.3 mg Vas: 0,5 mg
Forrás


136 Views 0 Ratings Rate it