Hogyan lehet a LastPass jelszavakat átvinni az 1Password fájlba

Avatar admin | 2021.02.23. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

LastPass felhasználó Jelszavak átvitele 1Password-re
Maor_Winetrob / Shutterstock

A LastPass és az 1Password egyaránt robusztus jelszókezelők bizonyított eredményekkel. De ha befejezte a LastPass használatát, akkor könnyen átvihető az 1Password-re. Így lehet exportálni a jelszavakat a LastPass-ból, és importálni őket az 1Password-be.

Míg 1Jelszó nem ingyenes szolgáltatás, 2,99 dolláros / havi terve meglehetősen versenyképes a LastPass Premium-tal, amely szintén havi 3 dollárba kerül. Minden fő platformra érkező alkalmazásokkal, a kétfaktoros hitelesítés támogatásával és 1 GB titkosított dokumentumtárolóval rendelkezik.

Számtalan oka van annak, amiért érdemes a LastPass-ról az 1Password-re váltani. Ezért ahelyett, hogy itt elmélyedne, javasoljuk, hogy olvassa el Cam Summerson tapasztalatait a LastPass-ról az 1Password-re váltás itt: Review Geek, testvéroldalunk.

ÖSSZEFÜGGŐ: A LastPass-ról az 1Password-re váltottam (és neked is kellene)

Amikor úgy döntött, hogy a LastPass-ról az 1Password-re vált, valójában nem kell sokat tennie. A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint a CSV fájl és importálja az 1Password fájlba.

Figyelem: Győződjön meg arról, hogy a LastPass jelszavait és adatait biztonságos személyi számítógépre exportálja. A CSV fájl az összes jelszavát egyszerű szövegben tartalmazza, és biztonságosan törölni kell, miután az 1Password fájlba importálódott.

Hogyan exportálhat jelszavakat a LastPass-ból

Az összes jelszó CSV formátumban történő exportálásához telepítenie és használni kell a LastPass böngésző kiterjesztés (a LastPass webhelyről nem tölthető le CSV fájl).

A kezdéshez kattintson a böngésző eszköztárának LastPass kiterjesztésére. Ha nem találja a LastPass kiterjesztést a Chrome eszközsorán, kattintson a Bővítmények gombra az összes bővítmény megtekintéséhez.

Kattintson a „Fiókbeállítások” gombra.

Ezután lépjen a „Speciális” szakaszra.

Válassza az „Exportálás” funkciót.

Most válassza a „LastPass CSV File” lehetőséget, hogy letöltse a LastPass adatait CSV fájlként.

A következő képernyőn adja meg LastPass mester jelszavát, és válassza a „Folytatás” lehetőséget.

A LastPass most letölti a CSV fájlt az alapértelmezett letöltési helyre a számítógépén.

Hogyan importálhat jelszavakat az 1Password alkalmazásban

A LastPass adatait meglehetősen egyszerűen importálhatja az 1Password online portáljának használatával. A kezdéshez nyissa meg a 1Password webhely és jelentkezzen be a fiókjába.

Ezután kattintson a jobb felső sarokban található profilikonra, és válassza az „Importálás” lehetőséget.

A következő képernyőn válassza a „LastPass” lehetőséget.

Most látni fog néhány különböző módszert az adatok importálására a LastPass-ból. Megnyithatja a CSV fájlt, beillesztheti az összes adatot, vagy áthúzhatja a CSV fájlt. A CSV-fájl feltöltéséhez kattintson az „Vagy válasszon egy fájlt a számítógépről” linkre.

Ezután válassza ki a LastPass-ból letöltött CSV fájlt, és kattintson a „Megnyitás” gombra.

Néhány másodperc múlva az 1Password tudatja Önnel, hogy a feltöltés sikeres volt. Kattintson a „Importált elemek megjelenítése” gombra a mentett jelszavak eléréséhez.

Mostantól az összes importált adat közvetlenül az 1Password fájlban lesz látható. Ezek azonnal elérhetők minden olyan eszközön, amelyre telepítve van az 1Password alkalmazás.

Miután az exportálási és importálási folyamat befejeződött, most megteheti törölje a LastPass fiókját.


További alternatívákat keres? Itt van, hogyan szeretik A LastPass és az 1Password összehasonlítva a Dashlane és a KeePass elemekkel.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jelszókezelők összehasonlítva: LastPass vs KeePass vs Dashlane vs 1Password
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok