Hogyan lehet egyénileg szabályozni a hangerőt a Mac minden alkalmazásához

Avatar admin | 2021.08.11. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy hangkeverő programot megjelenítő MacBook egy asztalon ül más audioberendezések mellett éjszakai klub hangulatában

Fénykép: Gödörállomány (Shutterstock)

Amikor hangot szeretne hallgatni a MacBook használatával –akár a Spotify -t játssza munka közben, akár videoprojekt szerkesztésekor –nagy az esélye, hogy nem akarja az állandó megszakítást hangos értesítés hangzik az Öntől üzenetküldő alkalmazások. Sajnálatos módon, umint a Windows, A macOS nem rendelkezik beépített segédprogrammal, amely lehetővé teszi az egyes alkalmazások riasztási hangerejének szabályozását.

Ha az Üzenetek vagy a Slack hangerejét 20% -ra, a Zene értékét 60% -ra szeretné állítani, akkor harmadik féltől származó alkalmazásokra kell hagyatkoznia a munka elvégzéséhez. Két nagyszerűt találtunk.

BackgroundMusic: Ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi a beállításokat az alkalmazás hangereje egyenként

A BackgroundMusic egy ingyenes macOS alkalmazás, amely lehetővé teszi az egyes alkalmazásokhoz különböző hangerőszintek hozzárendelését.

A BackgroundMusic egy ingyenes macOS alkalmazás, amely lehetővé teszi az egyes alkalmazásokhoz különböző hangerőszintek hozzárendelését.
Képernyőkép: Pranay Parab

A BackgroundMusic egy ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi a különböző hangerőszintek beállítását minden macOS rendszeren futó alkalmazáshoz. A menüsorba egy ikont helyez, amelyre kattintva kijelzők a hangerőszintet a különböző alkalmazások számára, amelyek könnyen kezelhetők csúszka segítségével állítható be.

Bár a BackgroundMusic jól működik, a felhasználói felülete nem a legjobb, különösen a kisebb képernyőkön. Nem mindenkinek van 27 hüvelykes iMacje, és nekünk 13 hüvelykes A MacBooks kissé szűknek találja. Az egyik probléma az, hogy az alkalmazás többet mutat a kelleténél –13 alkalmazást látok a számítógépemen lista, beleértve néhány képszerkesztő és író alkalmazást ne küldjön értesítések vagy lejátszás hang. A kedvenc alkalmazások rögzítésének lehetősége itt nagyon hiányzik, és ha a További alkalmazások lehetőségre kattint, akkor egy őrülten hosszú listát görget, hogy megtalálja a szükséges alkalmazást.

Ezt követően a BackgroundMusic van ingyenes, így könnyebb élni ezekkel a kisebb bosszúságokkal. A BackgroundMusic letölthető a GitHub (Big Sur kompatibilis verzió és régebbi verziók külön kaphatók).

Hangforrás: A best app fejlett hangvezérléshez Mac rendszeren

A SoundSource lehetővé teszi különböző hangerőszintek hozzárendelését minden Mac -alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a hang átirányítását különböző eszközökre.

A SoundForrás lehetővé teszi különböző hangerőszintek hozzárendelését minden Mac -alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a hang átirányítását különböző eszközökre.
Képernyőkép: Pranay Parab

A Rogue Amoeba a legjobbak közé tartozik a szakmában, ha audioalkalmazásokat készít a macOS számára, és SoundForrás az egyik kiemelkedő alkalmazásokat. Nemcsak az egyes alkalmazások hangerejének szabályozását teszi lehetővé, hanem lehetővé teszi a hangok átirányítását az egyes alkalmazásokból különböző eszközökre. Megkérheti az alkalmazást, hogy a zene vagy a Spotify hangjait csak fejhallgatón keresztül játssza le, miközben irányítja Nagyítás audió alapértelmezés szerint a Mac beépített hangszóróira. Ezeket a lehetőségeket tetszés szerint módosíthatja, és még gyakran használt csap is alkalmazások a lista elején.

A SoundForrás más fejlett funkciókkal is rendelkezik, többek között hanghatások hozzáadása vagy a hangszínszabályozó beállításainak alkalmazása az egyes alkalmazásokbanapp alapon. Az ingyenes verzió lehetővé teszi az összes kipróbálását funkciók 20 percig minden alkalommal, amikor elindítja a SoundForrás -ot, ezután a kapott hangminőség „romlik” (az alkalmazásfejlesztő egyébként így fogalmaz). Ha tetszik, amit csinál, az elég jól összegyűjti a készpénzt, megvásárolhatja a teljes alkalmazást 39 dollárért.


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok