Hogyan lehet ezen a héten ingyen fánkot kapni a Krispy Kremétől

Avatar admin | 2021.03.03. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Illusztráció: kap ingyenes Krispy Kreme fánkot a hét hátralévő részére

Fénykép: TongRoRo (Shutterstock)

Hagyományosan a fánkokra gondolhatott, mint hétvégi ételekre. De egy éve vagyunk egy globális járványnak, és az időnek már nincs értelme, ezért folytassuk, és együnk fánkokat, amikor csak a fenébe akarunk.

Ezen a héten a Krispy Kreme fánk-álmainkat fánk-valósággá teszi a vétel-egy-kap-egy-ingyen üzlet eredeti mázas fánkjukon. Itt van, amit tudni kell a promócióról.

Hogyan lehet ingyen fánkot szerezni

Természetesen, mint a legtöbb ilyen „ingyenes” élelmiszer-ajándékozás, Önnek is vásárolnia kell valamit az ingyenes étel megszerzéséhez. Ebben az esetben egy tucat Krispy Kreme eredeti mázas fánkról van szó. Mindössze annyit kell tennie, hogy online megrendelést szeretne átvételre vagy kézbesítésre (ezekről a lehetőségekről egy perc alatt bővebben), és a fizetéskor használja a „BOGODOZEN” kódot.

Lehetőség van arra is, hogy kihasználja ezt az ajánlatot anélkül, hogy online rendelést kellene tennie – csak az áruházban történő megrendeléskor említse meg az akciót (ideértve a meghajtót is). Ráadásul, míg az online megrendelések ezen ajánlat egyetlen beváltására korlátozódnak, az bolti vásárlások legfeljebb „négy, különleges áron történő beváltást” tartalmazhatnak. Akárhogy is, ez sok fánk.

Az ajánlat mostantól március 7-ig, vasárnapig érvényes – rengeteg idő áll rendelkezésére készítsen fánkot. És sajnálom, kanadai lakosok: ez az üzlet nem áll rendelkezésre az Ön számára. De az Egyesült Államokban sem érhető el minden egyes Krispy Kreme helyszínen, tehát mindenképpen ellenőrizze itt hogy megtudja, hogy a helyi bolt az egyik résztvevő helyszín-e.

Ez a promóció nem váltható be azokban az élelmiszerboltokban vagy kisboltokban, gyógyszertárakban stb., Amelyek Krispy Kreme termékeket szállítanak.

Mit kell tudni a Krispy Kreme online megrendeléséről

Ha a Krispy Kreme fánk online megrendelését választja (akár erre az üzletre, akár általában), akkor a lánc néhány COVID-19 rendelkezést tartalmaz. Először is, a szállításaik – amelyek a DoorDash-szel együttműködve készülnek – mind “nincsenek kapcsolatfelvételben”, ezért megrendeléskor feltétlenül adjon átadási utasításokat.

Azoknak, akik személyesen veszik át a fánkjukat, vagy a meghajtót kell használniuk (ha van), vagy ha az előcsarnok zárva tart, kövessék a boltban kifüggesztett utasításokat – ezek az üzletek szerint változnak az állami / helyi önkormányzati korlátozásoktól függően. Ha pedig bármilyen technikai problémája van az online megrendeléssel kapcsolatban, hívja az 1.800.4KRISPY ill látogasson el erre az oldalra honlapjukon.


Source link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok