Hogyan lehet kinyújtani a nadrág derekát egy kis extra szobáért

Avatar admin | 2021.07.15. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Kép a cikkhez Hogyan nyújtsuk fel a nadrágod derékvonalát egy kis extra szobáért

Fénykép: Tatevosi Yana (Shutterstock)

Miután megosztottuk hogyan vonja le a ruháját, megkérdezték tőlünk, hogy lehetséges-e nadrággal – so, természetesen, elmentünk megtalálni ki. A nadrág derékvonalának beállítása különösen hasznos, haolyan valaki, mint én, akinek derék hajlamos ül közvetlenül a legtöbb között gyári minőségű méretek. Természetesen, ydolgozhatsz szabóval kap egyedi nadrág vagy szerezd be a boltod-vett nadrágot engedett egy kicsit, de ha csak egy kis szobára van szükséged, megpróbálhatod otthon kinyújtani őket még egy kicsit légzőszoba.

Hogyan nyújtózkodjak derékvonala rugalmas szalag nadrág

Az elasztikus derékpántok sok nyújtást tartalmaznak, de határuk is van. Ha ez a határ csak egy kicsit túl szoros, akkor használjon vasat a nyújtáshoz a rugalmas szalag még egy kicsit. Kipkis részletes utasításokat ad a kinyújtásukról – aSzüksége lesz vasalóra, vasalódeszkára és néhány mosogatórongyra.

Először meg akarja húzni a rugalmas nadrágot a vasalódeszka körül így feszesek maradnak. Használjon nyugodtan csapokat, ha ez segít megtartani a nadrágot. Aztán, turna a vasat a legmagasabb fokozatra, és tegye a meleg, nedves mosásruha a rugalmas szalagon. Nyomja le a vasalót kb tíz másodpercig, majd hagyja a nadrágot még egy ideig pihenni tíz másodperc. Ismételd meg folyamat öt-tíz percig, a maga módján a derékpánt körül. A dereka megnyúlt, és te tudod indítsa újra a folyamatot és ahányszor csak szükséges nyújtani őket, ameddig csak mennek.

Hogyan kell nyújtás a derékvonal a tiéd nadrág

A nadrágtartók kissé eltérnek egy rugalmas derékpánttól, mivel tő szövet talán rugalmas, de közel sem olyan nyújtható, mint a nadrág vagy a nadrág. Majd megteszik nagymértékben változnak, de még mindig használhat vasalót a derék lazítására.

Kezdje ugyanúgy, mint a rugalmas derékpántokkal, a nadrág kinyújtásával a vasalódeszkán. Használhatja a szék támláját, a vágódeszkát vagy más kemény hőálló felületet is. Nedvesítse meg a nadrágot spray-palackkal vagy szivaccsal úgy hogy ők láthatóan nedves, ttyúk ohasználja a vasalót a gőzbeállításon és vasalja a derékvonal mentén. Ugyanakkor rángassa és húzza a nadrág derekát, nyújtva őket, miközben halad. Próbáld fel a nadrágot, hogy ellenőrizhesd a méretét, és ismételje meg szükség szerint.

Hogyan hogy megfeszítse a derékvonalat nak,-nek a farmered

A farmer még keményebb anyag, mint a nadrág, de még mindig nyújtózkodik egy kis segítséggel. Tippek Értesítő bemutatja a farmer derékvonalának kinyújtásának számos módját, beleértve a kényelmetlen útvonalat bejutni velük a fürdőkádba és nedves ruhát viselni.

Ha azt az utat akarod menni, fénll a kádat meleg vízzel, és kap be farmerral és gombokkal, és mbiztosan a nadrág teljesen átázott, mielőtt kiszállt. Utána törölközővel szárítsa meg, és sétáljon egy fél órát tüdőkkel, guggolással vagy akármi más hogy kinyújtja a nadrágot és a derekát.

Meg is próbálhatja ugyanazt a vasalási technikát használták a nadrágokhoz, ami valószínűleg sokkal kevésbé kényelmetlen. Csak tedd a farmert, és nedvesítse meg őket meleg vízzel felhasználásával permetező palack vagy mosásszövet. Ezután vegye le a farmert és nyújtás őket körül a fogas belül derékvonal, készítés győződjön meg arról, hogy az akasztó elég széles ahhoz, hogy kinyújthassa ki egy kicsit. Engedje meg nadrág szárazon a fogason, és próbáld újra őket, és repeat nagyobb akasztóval, ha szükséges.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok