Hogyan lehet „körbefutni” az Apple Watch-on futás vagy kerékpározás közben

Avatar admin | 2021.01.16. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Az a személy, aki indulni kezd egy Apple Watch-szal.
KANUT FOTÓ / Shutterstock.com

Futó és több sportos órák általában rendelkezik egy „kör” gombbal az edzések részekre bontásához, legyen szó pálya köréről, 20 perces intervallumról a kerékpáron vagy a testtömeg köréről. A következőképpen használhatja ugyanazt a funkciót egy Apple Watch-on – és miért kellene.

Hogyan jelölhetünk „kört” az Workout App alkalmazásban

Miközben az Apple Watch Workout alkalmazással követi az edzést, duplán koppintson a képernyőre egy szegmens megjelöléséhez. Megjelenik egy összefoglaló, és folytathatja izzadását, szükség szerint jelölheti meg a szakaszokat és köröket.

Jegyzet: A dolgok kissé eltérnek az úszási edzésektől, mivel a képernyő automatikusan lezárul. A Pool Swim edzéseken az órád követi az elvégzett hosszúságok számát (az induláskor megadott medence hossza alapján); emellett automatikusan szét fogja osztani az edzést minden alkalommal, amikor tíz másodpercnél hosszabb ideig áll meg a medence szélén. Szegmenseket nem lehet hozzáadni az Open Water Swim edzéshez.

almaóra szegmens szét

A körök (és egyéb szegmensek) megtekintése

A szegmensek felosztásának megtekintéséhez, ha végzett, nyissa meg iPhone „Fitness” alkalmazását, és válassza ki az edzést. Koppintson a „Szegmensek” elemre, és megjelenik egy számozott lista és az összes kísérő statisztika.

a hasadás ellenőrzése a fitnesz alkalmazásbanszegmensek megtekintése az Apple fitness alkalmazásban

Miért szegmentálja az anyagot?

Az átlagos edzésstatisztika – például a futási tempó és a kerékpározás sebessége – és az egyes mérföldszakadások nem sok hasznát veszik, hacsak nem csak lassú, állandó állapotú edzést végez (vagy feltételezem, hogy a mérföldes lépések ismétlődnek). Például, ha mérföldes bemelegítést végez, keményen fut másfél mérföldig, majd fél mérföldes lehűlésig a legfontosabb mérföld a 2. és a 3.5 mérföld között van, de sem az átlagos futási sebesség, sem a mérföld nem oszlik el a Fitness alkalmazásban elmondja, milyen gyorsan csinálta.

Ha azonban az órája kör funkcióját használja, futtathatja a fél mérföldet melegen, dupla koppintással érheti el a kört, másfél mérföldet futhat keményen, duplán koppintson a kör ismételt elérésére, majd hűtsön le . Ezután, amikor megnézi az edzést az iPhone fitnesz alkalmazásában, három részre oszlik: a bemelegítésre, az edzésre és a hűtésre.

És nemcsak a futást és a kerékpározást követheti nyomon. Ha valamilyen nagy intenzitású intervallum edzést vagy CrossFit stílusú áramköröket, minden kört kijelölhet.
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok