Pácolt banánpaprika (mindössze 20 perc!)

Avatar admin | 2021.09.16. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Recept megjegyzések és tippek:

Nem magokba? Használjon egy kis aprító kést a hártyák és a magok eltávolításához szeletelés után. Nem ezzel a lépéssel törődöm, hanem mindenkinek a sajátjával!

Ez a konzerv recept nagyon jól alkalmazkodik. Adjon hozzá bármilyen fűszert, amit úgy gondol, hogy szeretne. Gondoljunk csak mustármagra, feketeborsra, kaporra stb. A lista végtelen.

Sokan kérdezték: „A banánpaprika és a Pepperoncini ugyanaz?” Bár nagyon hasonlóak, ez két különböző paprika. A Pepperoncini paprika kiválóan helyettesíti a banánpaprikát, bár kissé fűszeresebb (100–500 a Scoville Heat Units skálán).

A pácolt paprika ugyanaz, mint a banánpaprika? Az pácolt paprika magában foglalja a paprika minden fajtáját (gondoljunk jalapenóra, serranóra stb.), Így a banánpaprika a pácolt paprika kategóriájába tartozik.

Mi a legjobb módja a banánpaprika megőrzésének? Ezt az egyszerű pácolt paprika receptet felhasználva konzerv banánpaprikát készíthet. Csak kövesse a USDA irányelvek ha nem ismeri a konzerválási folyamatot. Gyors emlékeztető… konzerválás előtt távolítsa el a fokhagymagerezdet, hogy elkerülje a botulizmus kockázatát.

Íme egy gyors diagram az USDA által javasolt magassághoz és vízfürdőhöz.


Forrás


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok