Hogyan lehet lecserélni a Microsoft Edge kezdőlapját valami jobbra

Avatar admin | 2021.03.14. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Edge felhasználó A kezdő és az új lap oldalának cseréje valamivel jobbra
Microsoft

A Microsoft Edge kezdőlapja hagy kívánnivalót maga után. Nem szabhatja testre, és nem szabadulhat meg a hírrésztől. A cseréje sem egyszerű. A Microsoft Edge kezdőlapjának jobbra cserélésével kapcsolatos lépések:

Ha a Google Chrome-ról a Microsoft Edge-re vált, akkor megszokhatja a kezdőlap-bővítmények csodálatos világát. A kezdőlap-bővítmények egyszerűek és gyönyörűek (például Lendület) az ultra testreszabható és funkciókban gazdag (például ProductivityTab).

Az alapértelmezett kezdőlap a Microsoft Edge-ben.

Miközben a Chrome kiterjesztéseket natív módon is használhatja a Microsoft Edge-ben (ez tovább épül Króm, végül is.), annak folyamata Chrome kiterjesztés telepítése és beállítása mivel a kezdőlap feleslegesen kavar.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Chrome kiterjesztések telepítése a Microsoft Edge-be

De ne csüggedj. Van egy egyszerűbb módszer a Microsoft Edge kezdőlapjának cseréjére.

Először nyissa meg a Chrome-bővítmények listája a telepíteni kívánt kezdőoldalhoz. Ehhez a példához az egyszerűvel és a gyönyörűvel megyünk Lendületbővítés.

Lendület kezdőlap a Microsoft Edge-ben.

Itt kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra.

Az előugró üzenetben válassza a „Bővítmény hozzáadása” lehetőséget.

A bővítmény telepítése után megjelenik egy előugró ablak, amely azt mondja, hogy az Edge letiltotta a bővítményt, mert megpróbálta megváltoztatni a kezdő oldalt. Most manuálisan kell engedélyeznie.

Ehhez kattintson a hárompontos menü gombra az eszköztáron, és válassza a „Bővítmények” lehetőséget.

Itt kattintson a „Momentum” kiterjesztés melletti kapcsolóra.

A bővítmény engedélyezve lesz, és a kezdőlap megváltozik. Meg fogja nyitni egy új lapon. A Microsoft Edge továbbra is megkérdezi, hogy biztosan meg akarja-e tartani ezt a kezdőlapot. Kattintson a „Változtatások megőrzése” gombra, vagy hagyja figyelmen kívül az előugró ablakot.

És ez az. Most megváltoztatta a kezdőlapot valami másra és jobbra.

Mostantól testreszabhatja a kezdőlapot. Amikor legközelebb megnyitja az Edge oldalt, vagy új lapra lép, a kiterjesztés új kezdőlapja fogadja.

Ha valaha is szeretné cserélni a kezdő oldalakat, telepíthet egy másik kezdőlap-bővítményt, hogy az új alapértelmezett legyen. Ha vissza akar térni az alapértelmezett kezdőlapra, akkor csak annyit kell tennie, hogy letiltja vagy eltávolítja a kiterjesztést.

A Microsoft Edge főképernyőn kattintson a jobb felső sarokban található hárompontos menü gombra, és válassza a „Kiterjesztés” lehetőséget. Itt megtalálja a telepített és engedélyezett kezdőoldali kiterjesztést. Válassza ki a kapcsolót, ha le szeretné tiltani. A bővítmény törléséhez kattintson az „Eltávolítás” gombra.


Szeretne egyelőre maradni a Microsoft Edge kezdőlapján? tudsz testreszabhatja a kezdőlapot a zavaró tényezők nagy részének eltávolításához és a hírrész elrejtéséhez, hogy görgetés nélkül ne legyenek láthatók.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Microsoft Edge új lapoldalának testreszabása
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok