Hogyan lehet lejátszani a kiszivárgott ‘GoldenEye’ remake-et

Avatar Gadam | 2021.02.05. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Hogyan lehet lejátszani a kiszivárgott GoldenEye remake-et cikkhez

Pillanatkép: Brendan Hesse

A 2000-es évek végén a Rare videojáték-fejlesztő stúdió megpróbálta átalakítani szeretett Nintendo 64 first-person shooterjét, GoldenEye 007, az Xbox 360-hoz. Az új elképzelés a klasszikus egyjátékos kampányt és a rajongók által kedvelt többjátékos módot tartalmazta, frissített grafikával, modern vezérlőkkel és online játékkal együtt. Még egy váltót is tartalmazott, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy az új grafika és a klasszikus N64 látvány között váltsanak. Az átdolgozás majdnem elkészült, de a bonyolult szerzői jogi kérdések miatt 2008-ban elállt.

Míg a törölt Aranyszem a remake évek óta nyílt titok volt a videojáték-iparban, a rajongók végül akkor látták a projekt bizonyítékát, amikor a múlt hónapban online megjelentek a játékmenetek. És most valaki kiszivárogtatta a játék építését online.

Az Xbox 360 emulációs szoftver segítségével megerősíthetjük, hogy a játék teljes mértékben PC-n játszható. A kiszivárgott verzió nem tartalmazza az online párkeresést, de vannak helyi többjátékos lehetőségek.

Aki kíváncsi: Igen, elméletileg játszhatja a 2008-as évet Aranyszem remake-et a PC-n is. Ne feledje, hogy a ROM fájl letöltése vagy terjesztése technikailag törvénytelen, ezért nem mutatjuk meg, hogyan találhatjuk meg. Az emuláció a legális szürke zóna, és a Aranyszem Az Xbox 360 ROM még homályosabb – ez technikailag a Rare kiadatlan tulajdona, és számos vállalat szerzői joggal védett anyagát tartalmazza, valamint több szereplő hasonlatosságát.

Teljesen legális azonban a szükséges szoftver telepítése hipotetikusan játssza le a kiszivárgott ROM-ot a PC-n. Ebben a képzeletbeli forgatókönyvben le kell töltenie a Xenia Xbox 360 emulátor. Kövesse az alábbi videó telepítési és telepítési lépéseit:

Ne feledje, hogy a Xenia egy kutatási eszköz, és nem az illegálisan megszerzett szoftverek lejátszására szolgál, hanem Ön tud használja a személyesen birtokolt és a számítógépére dobott Xbox 360-játékok lejátszására. Játszhat vezérlővel, billentyűzettel és egérrel. Javaslom egy Xbox vezérlőt, amelyet automatikusan fel kell ismerni, de telepítés esetén használhat PlayStation 4 vezérlőt is DS4Windows.

[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it