Roku első eredeti szériája, a „CYPHER”, március 19-én mutatkozik be – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.11. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Cypher sorozat logója a The Roku Channel-től

Roku csak bejelentette első eredetije (és nem Quibi) forgatókönyvsorozat, REJTJELEZ, amely kizárólag a The Roku Channel-en debütál március 19-én. Az izgalmas akció-show hét egyórás epizódból áll, és teljesen ingyenesen vagy ingyenesen elérhető lesz a The Roku Channel nézőinek az Egyesült Államokban és Kanadában.

REJTJELEZ Will Scott, az FBI legfontosabb kriptanalitikusa követi, amint besorozták, hogy segítsen egy kódolt dokumentum feltörésében, hamarosan kiderült, hogy találati lista. Miután dekódolta, az egyik célpont lesz, és be kell hatolnia a földalatti hackerek, eltalált emberek és más FBI-ügynökök körébe, miközben a többi célpont megmentésén dolgozik. A főbb szerepekben Mary Helen Schmidt, Jaclyn Hales, Brian Krause, John J. Jordan, Evo Mauro és Lauren Gravitt is szerepel. A show ügyvezető producere Tamer Mortada, Majdi Smiri írta és rendezte.

“Amint a Roku csatorna folyamatosan növekszik, folyamatosan keressük a módját, hogy nézőink számára tovább emelhessük a streaming élményt, és könnyedén és ingyen eljuttathassuk őket a nagyszerű szórakozáshoz” – mondta a Roku Sweta Patel elkötelezettség-növekedési marketing alelnöke. – A The Roku Channel hihetetlen elérhetősége miatt REJTJELEZ képes elkötelezett nézők milliói közvetíteni. Izgatottan várjuk, hogy ezt a tartalmat kizárólag amerikai és kanadai közönségünk számára engedélyezzük, és a The Roku Channel-en premierezzük. “

A Roku Channel több mint 40 000 ingyenes filmet és programot, valamint több mint 165 ingyenes, lineáris TV csatornát tartalmaz, és hirdetésekkel támogatott. 2020 negyedik negyedévében a Roku-csatorna exponenciális növekedést ért el, becslések szerint 63 millió embert ért el.

Forrás: Roku
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok