Hogyan lehet letiltani a beszélgetési nézetet a Gmailben

Avatar Gadam | 2021.01.30. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Gmail logó

Gmail megpróbálja segíteni a hatalmas e-mail láncok eligazodását azáltal, hogy a válaszokat egyetlen beszélgetési szálba csoportosítja, ahol a válaszok egymás után vannak felsorolva. Ha azonban mindegyik választ külön-külön szeretné látni, akkor ezt ki kell kapcsolnia. Itt van, hogyan.

Tiltsa le a Beszélgetés nézetet a Gmailben Windows PC-n vagy Mac-en

A „beszélgetés nézet” (vagy csoportosított e-mail szálak) letiltásához a Gmailben a Windows 10 PC-n vagy Mac-en, ezt a Gmail webhelyéről kell megtennie. Kezdje a Gmail webhely a böngészőben, és bejelentkezik.

Miután bejelentkezett, kattintson a jobb felső sarokban található Beállítások fogaskerék ikonra.

A Gmail weboldalán kattintson a jobb felső sarokban található beállítások fogaskerék ikonjára.

Ez megnyitja a „Gyorsbeállítások” menüpanelt. Görgesse végig a menüopciókat, és törölje a jelölést alul a „Beszélgetés nézet” jelölőnégyzetből.

A Gmailben "Gyorsbeállítások" panelen törölje a jelet "Beszélgetés nézet" opciót a nézet letiltásához.

A Gmailnek ekkor újra kell töltenie, ezért nyomja meg az előugró ablakban az „Újratöltés” ​​gombot.

Val vel "Beszélgetés nézet" letiltva, kattintson a gombra "Újratöltés" a Gmail kezelőfelületének újratöltéséhez.

A frissítés után a Gmail postaládája megváltozik, elválasztva az egyes e-mail válaszokat az összekapcsolt e-mail láncoktól. Alternatív megoldásként letilthatja a beszélgetés nézetet a Gmail főmenüjében.

Ehhez válassza ki a fogaskerék ikont, majd kattintson az „Összes beállítás megtekintése” lehetőségre.

A Gmail webes felületén kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra, majd válassza az Összes beállítás lehetőséget.

A Gmail „Beállítások” menüjének „Általános” lapján görgessen le a „Beszélgetés nézet” szakaszig, majd kattintson a „Beszélgetés nézet ki” lehetőségre.

Kattints a "Beszélgetés nézet ki" opciót a Gmail beállításai menüben a funkció letiltásához.

Miután kiválasztotta, görgessen lefelé az aljára, és kattintson a „Módosítások mentése” gombra a módosítás megerősítéséhez.

Kattintson a gombra "Beállítások mentése" az új e-mail megjelenítési beállítások alkalmazásához a Gmailben.

A Gmail automatikusan újratölti a beérkező leveleket, minden egyes e-mailt elkülönítve a korábban összekapcsolt szálaktól.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Gmail teljes útmutatója

Tiltsa le a Beszélgetés nézetet a Gmail mobileszközökön

Ha a Gmail alkalmazást használja a készüléken iPhone, iPad, vagy Android eszközön gyorsan letilthatja a beszélgetés nézetet az alkalmazás beállításai menüben.

Tiltsa le a Beszélgetés nézetet a Gmailben Android rendszeren

A beszélgetési nézet letiltásához Androidon nyissa meg a Gmail alkalmazást, és koppintson a hamburger menü ikonjára a bal felső sarokban.

A mobileszközökön található Gmail alkalmazásban érintse meg a hamburger menü ikont a bal felső sarokban.

A túlcsorduló menüben érintse meg az alján található „Beállítások” lehetőséget.

A Gmail alkalmazásmenüben érintse meg a ikont "Beállítások" választási lehetőség.

A „Beállítások” menüben megjelenik azon Google-fiókok listája, amelyekbe be van jelentkezve.

Az Android-felhasználók láthatják az „Általános beállítások” lehetőséget, amely lehetővé teszi az összes fiók beállításainak egyszerre történő módosítását (beleértve a beszélgetés nézetet is). Koppintson erre az opcióra, ha az összes bejelentkezett e-mail fióknál le szeretné tiltani a beszélgetés nézetet.

Ellenkező esetben válassza ki a fiók egyik e-mail címét a listából. Ez csak a módosítást alkalmazza erre a fiókra, a beszélgetés nézetet engedélyezve hagyva a többi e-mail mappában.

A Gmail alkalmazásban "Beállítások" menüben érintse meg a ikont "Általános beállítások" választási lehetőség.  Alternatív megoldásként koppintson a felsorolt ​​fiókok egyikére.

Az „Általános beállítások” menüben (vagy egy adott e-mail fiók egyedi beállításai menüben) görgessen lefelé, és keresse meg a „Beszélgetés nézet” lehetőséget.

A beállítás letiltásához érintse meg a jelölőnégyzetet.

Ban,-ben "Általános beállítások" menüben (vagy az e-mail fiók egyedi beállításai menüben) érintse meg a ikont "Beszélgetés nézet" jelölőnégyzetet a funkció letiltásához.

A változtatást azonnal alkalmazzák, ezért koppintson a Vissza gombra, és térjen vissza a postaládájába. Ezzel eltávolítja az e-mail szálak átfutását és biztosítja, hogy minden kapott e-mail külön szerepeljen.

Tiltsa le a Beszélgetés nézetet a Gmailben iPhone és iPad készüléken

A beszélgetés nézet letiltásának lépései a Gmail alkalmazásban iPhone-on és iPad-en hasonlóak az Android-felhasználók lépéseihez, de a menük kissé eltérnek. Például, ha iPhone-t vagy iPad-et használ, akkor csak az e-mail fiókok jelennek meg a listában, és nem tudja letiltani az összes fiók beszélgetési nézetét egyszerre.

Az indításhoz nyissa meg az Apple eszközén a Gmail alkalmazást, és koppintson a hamburger menü ikonjára a bal felső sarokban.

Az iPhone és iPad eszközökön található Gmail alkalmazásban érintse meg a bal felső sarokban található hamburger menü ikont.

A menüpanelen érintse meg a „Beállítások” lehetőséget.

Koppintson a "Beállítások" az iPhone vagy iPad eszköz Gmail menüjében a beállítások menü eléréséhez.

A beszélgetés nézet letiltásához meg kell érintenie a „Beállítások” menüben felsorolt ​​fiókok egyikét.

Ban,-ben "Beállítások" menüben válassza az egyik felsorolt ​​bejelentkezett fiókot.

A választott e-mail fiók beállítás menüjében érintse meg a „Beszélgetés nézet” opció melletti csúszkát. Ez azonnal letiltja az e-mailek továbbküldését.

Koppintson a "Beszélgetés nézet" csúszkát a Gmail iPhone és iPad alkalmazás egyéni e-mail fiókjának beállításaiban a beállítás letiltásához.

Miután megváltozott a beállítás, koppintson a Vissza gombra a beérkező levelek megtekintéséhez. Ha ezt a módosítást minden fiókra alkalmazni kívánja, ezt követően meg kell ismételnie ezeket a lépéseket minden további fiók esetében.
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it