Hogyan lehet levágni a kutya körmét

Avatar admin | 2021.05.07. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Kutyák! Szeretjük őket, ők pedig minket. De egy dolog, amit a kutyák nem szeretnek, az a karmok nyírása, so arra kértük Dr. Valerie Patton állatorvost, hogy adjon néhány legjobb tippet a kutya körmének egyszerű, fájdalommentes levágásához.

Azt mondja, még a kutyás manikűr előtt szokja meg a kölyke, hogy megérintse és játsszon a lábával. Így nem riadnak meg, amikor hirtelen szerszámokat hoz a mancsuk felé.

Aztán azt mondja, hogy menjen egy kicsit. Vágjon egy kicsit, adjon élvezetet és ismételje meg. Ha kutyája nagyon energikus, próbáljon meg csak napi egy karommal foglalkozni. Segítséget is kaphat, és egy barátja tarthatja a kutyáját stabilan, miközben végzi a vágást, ami sokkal könnyebb.

A vérzés elkerülése érdekében vegye észre a köröm gyors helyét (világos színű karomon ez lesz a köröm belsejében látható rózsaszínű terület, amely megegyezik az emberi körömágyával). Szeretné elkerülni a gyors bepattanást, mert az vérzést okoz. Ha kutyájának sötét körme van, akkor nem fogja látni a gyorsat, ezért egyszerre csak apró mennyiségeket vegyen le.

Végül ne felejtse el rendszeresen cserélni a köröm ollót, mivel élesre vágyik, és nem csak a körmöt nyomja. És vegyen kézre egy kis Kwik Stop-ot vagy kukoricakeményítőt, ha belevágna a gyorsba.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok