Hogyan lehet megakadályozni, hogy a tagok szerkesszék a WhatsApp csoport adatait

Avatar admin | 2021.02.07. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

WhatsApp egy Android okostelefonon
PixieMe / Shutterstock

Alapértelmezés szerint a WhatsApp lehetővé teszi minden tag számára, hogy szerkessze a csoport nevét, leírását és képét. De rendszergazdaként, ha nem szeretné, hogy bárki frissítse ezeket a részleteket az Ön jóváhagyása nélkül, a következőképpen korlátozhatja ezt a hozzáférést magához.

Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást iPhone vagy Android eszköz. A „Csevegések” lapon koppintson a csoport nevére.

Látogasson el a WhatsApp csoportos csevegésre

Válassza ki a csoport címét a képernyő tetején, hogy meglátogassa a profil oldalát.

Látogasson el a WhatsApp csoport profiljára

Alternatív megoldásként hosszan megnyomhatja a csoport nevét a „Csevegések” lapon, koppintson a jobb felső sarokban található hárompontos menüikonra, majd a következő legördülő menüből lépjen a „Csoportinformációk” elemre a csoport profiloldalának megtekintéséhez.

Csoportinformációk megtekintése a WhatsApp-on

Keresse meg a „Csoportbeállítások” lehetőséget.

Látogassa meg a WhatsApp csoportbeállításait

Itt beállíthatja, hogy a rendszergazdák és a csoport résztvevői milyen jogokkal rendelkeznek.

Válassza a „Csoportinformációk szerkesztése” opciót annak megadásához, hogy mely tagcsoport módosíthatja a csoport alapvető adatait.

Szerkessze a csoport információ beállításait a WhatsApp alkalmazásban

Az előugró ablakban váltson a „Csak rendszergazdák” lehetőségre. Érintse meg az „OK” gombot az új beállítás mentéséhez.

Látogasson el a Csoport adatainak szerkesztése a WhatsApp oldalra

Most csak az adminisztrátorok szerkeszthetik a csoport adatait és profilképét.

Amint életbe lépteti ezt a módosítást, a WhatsApp a beszélgetés jegyzetével értesíti erről a csoport résztvevőit. A csoport nevének, leírásának és ikonjának szerkesztési lehetősége egyszerűen eltűnik a tagok telefonjairól.

Csoportinformációk szerkesztése hozzáférés módosítása WhatsApp értesítés

Az eredeti beállítások visszaállításához visszatérhet ugyanabba a „Csoportbeállítások” menübe, és a „Csoportinformációk szerkesztése” felugró ablakban visszatérhet az „Összes résztvevő” lehetőségre.

Vannak más, hasonló juttatások is, amelyeket a WhatsApp csoport rendszergazdái kihasználhatnak. Például az adminisztrátorok visszavonhatják a résztvevők azon képességét, hogy csoportos csevegésben küldjenek üzeneteket, ha például fontos bejelentést szeretnének közvetíteni, és nem akarják, hogy más csevegés áradása alatt temessék el.




Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok