Hogyan lehet megakadályozni, hogy a távirat elárulja a kapcsolattartók csatlakozását

Avatar admin | 2021.04.13. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Távirat segítségével letilthatja a kapcsolatfelvételi értesítéseket

Éppen mint Signal, A Távirat hajlamos arra, hogy minden alkalommal értesítésekkel bosszantson, amikor a névjegyzékéből valaki csatlakozik az üzenetküldő alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogyan tilthatja le ezeket a bosszantó értesítéseket a Telegramon.

Hogyan lehet letiltani a kapcsolatfelvételi értesítéseket az iPhone táviratán

Ha használja Távirat iPhone-on, itt van egy egyszerű módja annak, hogy ne kapjon értesítést, ha bármelyik ismerőse csatlakozik az alkalmazáshoz.

Nyissa meg a Táviratot, és koppintson a „Beállítások” elemre, amely a jobb alsó sarokban található a Csevegések mellett.

Koppintson a Beállítások elemre

Ezután válassza az „Értesítések és hangok” lehetőséget.

Koppintson az Értesítések és hangok elemre

Görgessen az aljára, és kapcsolja ki az „Új névjegyek” opciót.

Koppintson az Új névjegyek melletti kapcsolóra

Miután ezt megtette, a Telegram többé nem küld értesítéseket, amikor az emberek csatlakoznak.

Hogyan állíthatjuk meg a távirat kapcsolattartói csatlakozási értesítéseit Androidon

Tovább Távirat Androidra, kövesse ezeket a lépéseket az értesítések fogadásának leállításához, amikor valamelyik ismerősöd csatlakozik az alkalmazáshoz.

Nyissa meg a Távirat elemet, és érintse meg a háromsoros menü ikont a bal felső sarokban.

Koppintson a háromsoros menüre a Telegram for Android alkalmazásban

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Koppintson a Beállítások elemre

Itt válassza az „Értesítések és hangok” lehetőséget.

Koppintson az Értesítések és hangok elemre

Ezen az oldalon görgessen le az Események alcímig, és válassza ki a „Kapcsolat a csatlakozott távirattal” lehetőséget.

Érintse meg a Kapcsolat csatlakozott távirat melletti kapcsolót

Hagyja abba, hogy az új csevegések megjelenjenek a táviratban, amikor kapcsolatai csatlakoznak

Amikor új kapcsolattartók csatlakoznak a távirathoz, automatikusan talál egy új csevegést a partnerrel a mobilalkalmazásban. Ezt is megállíthatja, de a módszer néhány ember számára kissé extrém lehet. Ez megköveteli, hogy használja a táviratot a névjegyek megosztása nélkül.

Mielőtt ezt megtenné, ne feledje, hogy ez a módszer megnehezíti az új csevegések indítását a Telegramban. Ha megtagadja az alkalmazás hozzáférését a névjegyekhez, akkor előfordulhat, hogy olyan embereket kell keresnie, akik telefonszámuk helyett a felhasználónevüket használják. Ha az emberek nem állítottak be felhasználónevet – vagy ha megadták elrejtette a számukat a táviratban – lehet, hogy nem találja meg őket.


Annak biztosítása érdekében, hogy nem kap semmilyen idegesítő értesítést, nézze meg, hogyan néma csevegések a táviraton.

ÖSSZEFÜGGŐ: A távirat használata a névjegyek megosztása nélkül




Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok