Hogyan lehet megszabadulni a fűfolttól

Avatar admin | 2021.08.18. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Hogyan lehet megszabadulni a fűfoltoktól című cikkhez

Fénykép: Szerző: HalynaRom (Shutterstock)

A fűfoltok kemények és bosszantóan gyakoriak. A foltok klorofill, xantofillok és karotinoidok keverékéből származnak, amelyek ragaszkodnak a ruháinkhoz és nehezen dörzsölhetők, de a remény nem minden elveszett – ebben a kis példányban legyőzhetjük a természetet. Így szabadulhat meg makacs fűfoltok végleg.

Stöltse le ruháját, hogy eltávolítsa a fűfoltokat

Ideális esetben, akarsz kezelje a foltot a lehető leghamarabb. Ha van helyed eltávolító – mondjuk valamit mint az OxyClean –vigye fel a helyszínre, amint csak lehet. A foltkezelés azonnal eltávolítóval nem teljesen távolítsa el a foltot, de lesz lazítsa meg, mielőtt beleáll, és készítse el könnyebb megszabadulni, amikor elkezdődik az igazi takarítás.

Vény nélkül kapható folteltávolító helyett két rész vizet és egy rész ecetet keverhet össze áztassa a ruhákat 15 percig közvetlenül a folt elkészítése után. Használhatod is banán olaj tovább a területet és hagyja öt percig ül mosás előtt oldja fel a foltot.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a fűfoltok rosszabbodjanak

Ha már foltkezelésen esett át vagy áztatta a területet, fontos hogy ne dörzsölje be a foltot. A rendszeres szennyeződések lemosása a ruházatról hatékony lehet, de a foltok, például a fű dörzsölése csak ásni fogja a részecskéket és a klorofillt még mélyebben a szövetbe. Ehelyett tiszta ruhát szeretne venni, és elmossa a területet mosás előtt.

Hogyan kell mosni ruházat megszabadulni fűfoltok

Az enzimekkel ellátott mosószer tökéletes a szerves anyagok lebontásához. Bibbentuckers vegytisztítás még azt is javasolja, hogy emésztő enzimekkel tisztítsák, hogy elnyeljék a fűrészecskéket a szövetből. Számos enzim alapú tisztítószer közül választhat-jHozzáadhatja a szokásos ruhaneműhöz, és meleg vagy hideg vízben mossa. A forró víz tovább fújhatja a foltot a szövetbe, így langyos a víz a legjobb. Emlékezz arra a hő behatolhat a foltba az anyagba, ezért mielőtt bedobná a szárítóba, engedd a tiedet a ruhák természetesen száradnak. Ha már egyszer száraz, ellenőrizze a területet, hogy nincsenek -e fennmaradó zöld csíkok, és szükség szerint ismételje meg az eljárást, mielőtt bármit bedob a szárítóba.


Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok