Mangó és csokoládé fehérje turmix

Avatar admin | 2021.02.13. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Ma szeretnénk megmutatni, hogyan készíthet egy finom fehérjében gazdag mangó turmixot, amelyen élvezheti reggeli vagy mint a edzés utáni ital. Fehérjepor nélkül, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül.

A legjobb turmixok azok, amelyek minőségi szénhidrátokat, rostokat, egészséges zsírokat és fehérjéket biztosítanak. Ezt a mangó és csokoládéfehérje turmix receptet készítettük friss mangó darabokkal, görög joghurttal, mandulavajjal, chia maggal és kakaóval. Ez egy igazi energiafokozó, amely csak arra vár, hogy kortyolgasson.

Kíváncsi lehet, hogy a csokoládé és a mangó jól illenek-e egymáshoz. Ők csinálják! A gyümölcs és a csokoládé gyakran remek kombináció, mivel a csokoládé keserűsége lágyítja a gyümölcs édességét, kellemes és ízes keveréket hoz létre. A kakaó hozzáadása turmixhoz vagy gyümölcstálhoz szintén növeli antioxidánsok és segít abban javítsa a hangulatát.

Ennek a turmixnak egyetlen adagjával megkapja A napi fehérjebevitel 50% -a, és nem használtunk semmilyen fehérjeport! A magas fehérjetartalom a joghurtból, a mandulavajból és a chia magból származik. Javasoljuk, hogy használja görög joghurt sima joghurt helyett, mivel duplája a fehérje és a fele szénhidrát. Válasszon alacsony zsírtartalmú változatot, de ne zsírmenteset, mivel ezek táplálkozási profilja gyengébb, és gyakran erősen feldolgozott összetevőket tartalmaznak.

A mi receptünk is az magas rosttartalmú magas gyümölcstartalmának és chia magjának köszönhetően a napi bevitel majdnem 40% -át biztosítja. További információkért kattintson a fenti táplálkozás fülre!

Szeretné ezt vegán vagy tejmentesé tenni? Csak használjon szójajoghurtot görög joghurt helyett, mivel ez növényi alternatíva, majdnem ugyanannyi fehérjét tartalmaz grammonként. További allergénmentes recepteket talál weboldalunkon a mi weboldalunkon Intelligens keresés funkció.


Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok