Hogyan lehet megszabadulni a pókok, egerek, hangyák és más kártevők autójától

Avatar admin | 2021.06.11. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a pókoktól, egerektől, hangyáktól és más kártevőktől megszabadulni című cikkhez

Fénykép: kuncron (Shutterstock)

Az állatokat és a rovarokat meleg helyek vonzzák és megtartja őket rejtett. Sajnálatos módon, az autó ketyeg mindkét dobozban, ami azt jelenti, hogy egy ponton szembesülhet a nemkívánatos felfedezéssel, miszerint néhány fickó letelepedett az utad során.

Ilyen fertőzés nem csak károsíthatja a járművet (és az egészséged), de akaratlanul is károsíthatja a betolakodó állatokat amikor megfordul a motoron. ThA ey vezetés közben is veszélyt okozhat – én vagyok allergiás a pókcsípésekre, és találni egy cseppet le a autó mennyezet, amíg én vagyok a vezetés mindig a kicsit idegtépő. Tehát hHogyan lehet eltávolítani a hátborzongató mászókat és az aprókat a kocsiból, és tartsa őket távol.

Ellenőrizze a jeleket rágcsálók és hibák az autójában

Valószínűleg nem fogsz talál egy mókust, aki a vissza ülés. Ehelyett a kis állatok, mint az egerek és a possums menedéket találni a szűk hasadékokban a motorod és egyebek kis helyek. Ezen hangulatos területek megtalálásakor raz ats és az egerek gyakran rágja át a vezetékeket és gumicsövek, eltömő szűrők és egyéb ok súlyos károsodás a motorban—és esetleg létrehozni az a kockázata jármű tüze. Kis fenekekkel jönnek állatürülék is – és azok széklet lehet szennyezi az autó belsejét (vagy mondjuk a kabinszűrőket), ami árthat az egészséged. A rovarok kedvelik pókok hajlamosak otthonukat az oldalnézeti tükrökbe, az autó tetejébe és a szellőzőnyílásokba tenni. (Képzelje el, hogy bekapcsolja az AC-t, és pókokkal teli arcot kap!)

Óvatosan vizsgálja meg autóját ha gyanítja, hogy egy állat rejtőzik benne. Modern Pest hasznos listát ad azokról a jelekről, amelyek szerint rágcsáló él az autójában:

  • Szemrevételezéses ürülék és vizelet, valamint rossz szagok
  • Furcsa hangok, különösen a fűtőberendezés vagy a ventilátor zúgást vagy rezgést hallatva fészket jelez a fűtőventilátor motorjában
  • Élelmiszerforrások, például makk, kutyaeledel és madármag, amelyeket rágcsálók hoztak be az autójába enni. Nem valószínű helyeken olyan régi falatokat látni, mint a sült krumpli
  • Előfordul, hogy látja, amikor egy egér vagy patkány kiugrik vagy szaladgál az autójában

Ha bármilyen bizonyítékot lát egerekről, mókusokról, possumokról vagy még macskák esetén sem kapcsolja be a motort, és némi zajt hall, mielőtt beszállna a járműbe próbálja elriasztani őket.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy rágcsálók, például egerek, patkányok és possumok éljenek az autóban

Számos ugyanazon módszerrel tarthatja távol a kártevőket az autóból tartsd meg hogy bejusson a házába (és még jobb eredményeket is elérhet). Az egerek és más állatok nagyon érzékenyek az erős szagokra, és ők nem kedveli a cédrusfa, a borsmenta illatát és Cayenne-i bors. Helyezzen pamutgolyókat ezek illóolajaival aromák az autó körül elrettenteni vagy taszítani egerek. Dolog acélgyapot vagy hálós drót kis hasadékokban és nyílt területeken, ahová az állatok be tudnak mászni megakadályozza az egereket a motorba fészkeléstől. És mindig igénybe lehet venni csapdákat és méreg – mindkettő hatékony de sokkal kevésbé humánus kártevőirtás opciók.

Az állatok különösen megtalálják az autóját örvendetes, ha hosszabb ideig egy helyen ül. Ha nem használja rendszeresen az autóját, készítsen effektustort folytatni fordulat vegye fel és vegye fel Rövid időnként vezessen. Az állatok nem találják megfelelő pihenőhelynek, ha igen időszakosan mozgásban.

Elüldözni állatok el gyanítod, hogy bujkál autójában próbáld meg csilingelni a kulcsokat és dudálni a kürtöt, mielőtt elfordítanád a motort tovább. A megdöbbentő zaj valószínűleg meneküljön az állat, lehetővé téve az utazás megkezdését. Akármit csinálsz, ne nyissa ki a kocsi burkolatát próbálkozás közben kijuttatni az állatot; azt csak lehet fúródjon mélyebben az autó motorjába, hogy elrejtse.

Végül a lehető leggyakrabban tisztítsa meg autóját. Egerek, patkányok, possumok és más állatok az ételmaradék vonzza és morzsákat. A rendszeres autómosók és a porszívózás, ha kiömlik, az éhes állatokat távol tartja.

Hogyan lehet megszabadulni az olyan rovaroktól, mint a pókok és a hangyák az autód

Lehet, hogy a rovarok nem rágják meg a vezetékeit, és nem rontják el a motorját, de senki sem akar csótát találni a középkonzolján. Az első védelmi vonal itt van megtartása autója tiszta. Legerek, a hibákat, mint a hangyákat, csábítja az élelmiszer-pazarlás. Rendszeresen törölje le a műszerfalakat, szívja fel morzsákat, és minden nap távolítsa el az ételt az autóból. Ha van rá lehetősége, kérjen teljes körű szolgáltatást autótisztítás valahányszor olajcserét kap. Ez egy egyszerű módja annak, hogy ne felejtsük el, hogy autóját alaposan tisztítsuk meg, és megéri a költségeit (kb. 35 dollár), ha lendíteni tudunk rajta.

Ne felejtsen el tisztítani padlószőnyeget autójának rendbetétele során. Alapján kártevő oldatok helye Mantis, autó padlója a szőnyegek a tojások és a lárvák tojásrakásának elsődleges helyei. Mbiztos, hogy porszívózol alaposan szőnyeg, és próbálja meg hogy ne engedje hosszú ideig nedvesek maradnak.

A hibák, mint a pókok is nem szereti a szagot borsmenta és citrusolaj, tehát az egerek elriasztására használt vattacsomós módszer alkalmazható itt.

Végül, és talán még félelmetesebben, poloska ne csak ágyakban élj, és sajnos is fertőzze meg autóját. Ha ez megtörténik, kapcsolatba kell lépnie szakemberrel –poloska és egyéb stoppos kártevők mint a bolhák, szinte észrevehetetlenek egy autóban és vannak rendkívül nehéz önállóan megszabadulni. Ugyanakkor a kártevőirtó pro végre tudja hajtani a hő módszer vagy használja krionit kezelések hogy megszabadítsa autóját ettől a tartós fertőzéstől.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok