Hogyan lehet megváltoztatni a Spotify profilképét

Avatar Gadam | 2021.03.13. 175 Views 0 Likes 0 Ratings

175 Views 0 Ratings Rate it

Ha szeretné megosztani a Spotify zenei ízlését barátaival (vagy akár rendezzen egy csoportos hallgatási bulit), profilképének megváltoztatásával kiemelheti fiókját. Itt van, hogyan.

Módosítsa a Spotify profilképét Windows 10 vagy Mac rendszeren

Ha számítógépről próbálja megváltoztatni a Spotify profilképét, akkor az asztali klienst kell használnia ablakok vagy Mac. Sajnos a profil használatával nem lehet testreszabni és a képet megváltoztatni Spotify weblejátszó az írás idején.

A kezdéshez nyissa meg a Spotify klienst az asztalon, és jelentkezzen be fiókjába. A jobb felső sarokban válassza ki a fiók nevét vagy a fiók ikonját a profil megtekintéséhez.

A Spotify asztali alkalmazásban nyomja meg a fiókjának nevét vagy a profil ikonját a jobb felső sarokban.

Mostantól látni fogja azokat az információkat, amelyeket a többi felhasználó láthat, például az Ön nevét, képét és nyilvános lejátszási listáit. A Spotify profilkép megváltoztatásához válassza azonban a meglévő (vagy helyőrző) avatar alján található „Módosítás” lehetőséget.

A Spotify profilkép megváltoztatásához nyomja meg a gombot "változás" lehetőséget a Spotify profiloldalán.

A felugró ablakban navigáljon a PC vagy a Mac fájljaiban, és keressen egy megfelelő képet, amelyet profilképként használhat. A képnek meg kell felelnie a Spotify Általános Szerződési Feltételeinek, ezért kerüljön mindent, ami sértő lehet, vagy megsérti a szerzői jogi előírásokat.

Miután megtalálta a képét (és feltételezve, hogy elfogadható), válassza ki, hogy feltöltse.

Példa egy fénykép feltöltésére a Spotify-ra egy előugró Finder menüablak segítségével.

A feltöltés után a profilod képe automatikusan frissül. Ez is ikonként látható lesz a neve mellett a jobb felső sarokban.

Példa egy frissített Spotify profilképre a Spotify asztali kliensben.

Ha a Spotify klienst egy Windows PC-n használja, és törölni kívánja a korábban feltöltött képet, válassza újra profiljában a „Módosítás” lehetőséget, majd kattintson az „Eltávolítás” lehetőségre.

A Spotify-felhasználók Windows rendszeren a profil menüben a Módosítás> Eltávolítás gomb megnyomásával távolíthatnak el egy meglévő profilképet.” width=”623″ height=”313″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>Ez eltávolítja a fényképet, és helyettesíti a szürke sziluett helyőrző képpel.</p>
<p>Ha a Spotify klienst Mac rendszeren használja, az asztali kliens nem nyújt lehetőséget a feltöltött fénykép eltávolítására, amikor a „Módosítás” lehetőséget választja.  A „Módosítás” gomb kiválasztásával új Finder ablak nyílik meg a helyettesítés kiválasztásához, ezért ismételje meg ezeket a lépéseket.</p>
<p><strong>ÖSSZEFÜGGŐ:</strong> <a href=Virtuális csoportos hallgatók szervezése a Spotify-ban

Módosítsa a Spotify profilképét Androidon, iPhone-on vagy iPaden

Ha a Spotify alkalmazást egy Android, iPhone, vagy iPad, a profilképét lecserélheti az okostelefonjára vagy táblagépére mentett képre is.

A kezdéshez nyissa meg eszközén a Spotify alkalmazást, és jelentkezzen be. Miután bejelentkezett, koppintson a jobb felső sarokban található Beállítások fogaskerék ikonra.

A Spotify alkalmazásban érintse meg a beállítások fogaskerék ikonját a jobb felső sarokban.

A „Beállítások” menüben érintse meg a tetején található „Profil megtekintése” lehetőséget.

A Spotify alkalmazásban "Beállítások" menüben érintse meg a ikont "Profil megtekintése" választási lehetőség.

Ezzel eljut a nyilvános profiljába, ahol a meglévő kép (vagy helyőrző ikon) látható. A profilkép megváltoztatásához érintse meg a „Profil szerkesztése” elemet.

Koppintson a "Profil szerkesztése" lehetőséget a Spotify alkalmazás profil menüjében.

A „Profil szerkesztése” menüben érintse meg a „Fotó módosítása” lehetőséget.

A Spotify alkalmazásban "Profil szerkesztése" menüben érintse meg a ikont "Fotó megváltoztatása" választási lehetőség.

Meg kell találnia egy megfelelő képet, amelyet feltölthet az alkalmazásba, ügyelve arra, hogy az ne sértse a Spotify szerzői jogi vagy visszaélésszerű képekkel kapcsolatos irányelveit.

Miután kiválasztotta a képet, mozgathatja és elhelyezheti az ujjával, hogy kitöltse a látható körzetet. Ha készen áll, koppintson az alján található „Fotó használata” lehetőségre a kép profilba mentéséhez.

Helyezze át a fényképet az ujjával, majd érintse meg a elemet "Használja a Fotó lehetőséget" hogy kiválassza a nyilvános profiljához.

A kép mentéséhez érintse meg a „Mentés” lehetőséget a „Profil szerkesztése” menü jobb felső sarkában.

Ha kiválasztott fényképet, koppintson a ikonra "Mentés" hogy elmentse a profiljába.

A kép azonnal láthatóvá válik a profilodban. Ha el akarja távolítani, érintse meg újra a „Profil szerkesztése” elemet a profiljában.

Koppintson a "Profil szerkesztése" egy meglévő Spotify-fotó megváltoztatásához.

A „Profil szerkesztése” menüben érintse meg a fényképét, vagy válassza a „Fotó módosítása” lehetőséget. Innen koppintson az alsó menü „Jelenlegi fotó eltávolítása” lehetőségére.

Koppintson a fényképére (vagy a "Fotó megváltoztatása" opció), majd érintse meg a elemet "Az aktuális fotó eltávolítása" hogy eltávolítsd a profilodról.

Ezzel eltávolítja a fényképet, helyettesíti a helyőrző ikonnal. A módosítás megerősítéséhez válassza a „Mentés” lehetőséget.

A Spotify-profilkép eltávolítása után koppintson a ikonra "Mentés" hogy elmentse a választását.

Miután eltávolította, akkor ismételje meg ezeket a lépéseket egy alternatíva feltöltéséhez, vagy hagyja a helyőrző ikont a helyén.
Source link


175 Views 0 Ratings Rate it