Hogyan lehet pénzt keresni a szobanövények dugványainak eladásával

Avatar admin | 2021.05.09. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Hogyan lehet pénzt keresni a szobanövények dugványainak eladásával

Fénykép: AngieYeoh (Shutterstock)

A minap arról beszéltünk, hogy sok szobanövényt vásárolunk az üzletekben, üvegházakban és az interneten nem annyira környezetbarátak ahogy azt gondolhattuk. Ezeknek a növényeknek a többségét tőzegben termesztik, ami, kiderül, véges erőforrás. (Vissza nő, de évente 1 mm-rel.)

Mindenesetre az egyik módszer annak biztosítására, hogy szobanövényei ne járuljanak hozzá az egész tőzeghelyzethez, az a saját termesztése. Persze, elmehet az egész növény-egy-mag útvonalon, de növények termesztése dugványokból gyorsabb és könnyebb. És szerint a money.co.uk befektetési kutatóinak tanulmánya, akkor is ülhet egy kertészeti aranybányán – vagy legalábbis egy mini oldalsó nyüzsgésen.

Nyilvánvaló, hogy új növények termesztése meglévő növényeinek kivágásából elég jövedelmező lehet (és kemény munka is, de itt nem erre van a hangsúly). De egyes üzemek jobb befektetés, mint mások. Itt vannak azok, amelyek nagyobb valószínűséggel keresnek megtartást.

Hogyan lehet meghatározni a növények jövedelmezőségét

Az egyértelműség érdekében a vizsgálat célja annak meghatározása volt, hogy mely növények a legjobb befektetések (ahogy azt elvárhatnánk egy olyan telephelytől, amelynek nevében „pénz” van) – nem feltétlenül melyeket lehet a legkönnyebben termeszteni vagy a legkevésbé karbantartani. Ez számgörcsös helyzet volt.

Itt van hogyan érte el a csapat ezeket az adatokat:

A teljesen megtermett szobanövények és dugványok árait a Facebook piactér, a Farmer Gracy és az Etsy kaparott adatainak felhasználásával gyűjtöttük össze. Miután összegyűjtöttük az adatokat, kiszámoltuk a dugványok és a teljesen megtermett növények átlagárát a szobanövények minden fajtájához. Ezután kiszámítottuk a növényi vágás és a teljesen megtermett növény közötti változás százalékos arányát, hogy megmutassuk az egyes szobanövények beruházásainak növekedését.

Hogyan válasszuk ki a legjövedelmezőbb növényeket

Alapján a money.co.uk csapat kutatása, A Monstera Dubia üzemek a legjobb befektetés. Számításaik szerint a Monstera Dubia kivágásai 20-30 dollár, míg egy megtermett cserepes növény 255-280 dollár között mozog: akár + 766% -kal magasabb az eredeti befektetésnél.

Mielőtt bemutatnánk a gazdagabbá tevő táblázatot, meg kell említenünk, hogy amint azt valószínűleg a weboldalról sejtette, a növényvásárlás és -értékesítés az Egyesült Királyságban történt. Persze, ezt érdemes szem előtt tartani a növények elérhetősége szempontjából, de főleg azt akartuk tudatni veled, hogy a felsorolt ​​árak GBP-ben, és nem USD-ben lesznek, ezért matematikailag kell elvégezned.

OK, tessék:

És minden más pénzügyi döntéshez hasonlóan, célszerű a házi feladatot elvégezni, mielőtt beleugrana valamibe.

“A szobanövény-befektetések szórakoztató és alternatív módja annak, hogy saját otthonából kényelmesen felfedezhesse a befektetési világot” – Salman Haqqi, a money.co.uk személyes pénzügyi szakértője mondta közleményében. “Mint minden beruházás, egy kis tudással és a piackutatással ezek a növényi szülők pillanatok alatt nyereséges befektetésekké növelhetik otthoni dzsungelüket.”


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok