Hogyan lehet rögzíteni a húzózsinórt két perc alatt

Avatar Gadam | 2021.07.23. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

iPhone kábel a kapucnis húzózsinór csatornáján keresztül, a húzózsinórral körbekötve, mielőtt áthúznák.

Fénykép: Beth Skwarecki

Az alázatos húzózsinór sok mindent lehetővé tesz – nevezetesen a pulóver kapucnijának összeszorítását vagy az úszónadrág leesését, amikor kijut a medencéből. De ha ezt a húrot kiiktatják, akkor komoly fájdalmat okozhat a szamárnak a visszaszerzése. Hacsak nem áll rendelkezésére egy töltőkábel.

Egy iPhone-kábel – vagy valójában bármelyik kábel, kis csatlakozóval és viszonylag merev zsinórral – tökéletesen visszavezetheti a húzózsinórt. Persze, használhatná a hagyományosabb módszert is, amelyben egy nagy biztonsági csapot dárdál át a húzózsinór végén, és ezzel visszavezetheti a húrt a csatornáján keresztül. BManapság a legtöbben nagyobb valószínűséggel rendelkezünk töltőkábellel, mint biztonsági tűvel.

Így csinálod:

  1. Helyezze a kábel kis végét az egyik húzózsinór furatába.
  2. Addig tolja át a kábelt, amíg ki nem pattan a másik végéből.
  3. Kösse a húrot a kábelre.
  4. Óvatosan húzza vissza a kábelt a csatornán keresztül.

A kábel húzása a csatornán másodperceket vesz igénybe; az egyetlen fincsi bit a csomózott húr könnyebbé tétele a csatornában a 4. lépés kezdetekor. A húzózsinór csatornákon általában rengeteg hely van a vezeték és a csomózott húzózsinór befogadására is, de néha a csatorna nyílása kissé szoros lehet. Szükség esetén kissé megnövelheti azáltal, hogy levágja vagy kinyújtja a nyílás azon extra töredékét.

iPhone kábel, miután áthúzta a zsinórt a pulcsin.

Fénykép: Beth Skwarecki

Miután látta ezt a tippet videóra, Kipróbáltam a viselt pulcsival. Két dolgot megjegyzek arról a videóról: Felőször a videó felgyorsult, így hosszabb ideig tart, mint a címben említett 45 másodperc. AMásodszor: az a személy, aki csinálja, megpróbálja erőszakkal megerőszakolni a 4. lépést azzal, hogy erősen meghúzza a kábelt, ahelyett, hogy egy másodpercet tartana, hogy a kábelt visszategye a lyukba. Jobban tehetsz.

A tesztem tökéletesen működött, és még azzal a kis finomsággal is, Két perc alatt visszaálltam a zsinórra. én saját biztonsági csapok, de ez a folyamat kevesebb időt vett igénybe, mint amennyit a varrási kellékeim körül ásva töltöttem volna, hogy ilyet találjak.


Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it