Hogyan lehet teltebb ajkak anélkül, hogy túl messzire vinnénk

Avatar admin | 2021.08.30. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Mint a szemöldök, a tendencia az ajkakon jelenleg az nagy. Bárhová fordul – de leginkább az Instagramon – a nagy ajkak dominálnak. Sok vita folyt arról, hogy ez miért történik, és hogy mindez Kylie Jenner hibája, de a tények a tények: a divatos megjelenés nagyobb ajkak.

Nem mindenki született Angelina Jolie pofával, de hozzávetőlegesen egyet lehet mondani –nélkül bizarrnak látszik. Itt van, hogyan.

Hogyan kell sminket használni az ajkak túlrajzolásához

Az első trükk az, hogy maga Jenner megesküdött, hogy alkalmazza, mielőtt beismerte a világnak azt a nyilvánvaló tényt, hogy ajakfeltöltőt kapott. Használhat sminket a nagyobb ajkak hamisítására, de változó sikerrel jár. Fontos tudni, hogyan kell ezt helyesen megtenni. Amire szükséged van, kicsim, az ajakfestő.

Gilda Wabbit, professzionális drag queen királynő Louisville -ben, Kentuckyban, elmesélte nekünk, hogyan kell ezt csinálni: „Vegyen egy ajakfestéket a kedvenc színében, és húzza meg az ajkak alakját valamivel nagyobbra, mint a természetes ajkait. Ezután töltse ki ezt az alakot az ajakfestékkel, és vigye fel kedvenc rúzsát a tetejére. Púpja össze ajkait néhányszor, és menjen! Nemcsak az ajkakat teheti nagyobbnak, de megváltoztathatja az ajkak alakját is. Ha határozottabb Ámor íjat szeretne, vagy több szimmetriát szeretne keresni alsó ajka görbéjében, az ajkak ilyen túlhúzása is ezt eredményezheti. Két madár, egy ajakceruza. ”

Ha lehetséges, próbálkozzon semleges hangszínnel, és ügyeljen arra, hogy a ceruza hegye éles legyen. Legyen keményebb az ajkak sarkában is, hogy dimenziós, kontúros hatást érjen el.

Töltse fel ajkait ezekkel a termékekkel

Fiatal korából felidézhet bizonyos „ajakbővítő” fényeket, amelyek alig tettek többet, mint a pokol. Jó hírek! Manapság az ajakbővítő termékek nemcsak fájnak, hanem működnek is. Nos, néhányan igen.

A fényes kategória két nagy nyertesét a Buxom és a Too Faced készítette. Az Túl arcú ajak injekció A vonal évek óta létezik, és folyamatosan magas értékeléseket kap minden különböző formájáról, amelyek a színárnyalattól az „extrém” készítményig terjednek. Bögyös göndör fényű is, rendkívül jó véleményekkel. Ez minden sminktáska alapanyaga, amely egy kis ajkú személy tulajdonában van, aki nagyobb ajkú akar lenni. Bennfentes tipp: A Buxomnak általában kicsi, utazási méretű változatai vannak, amelyek göndör fényességét a Sephora pénztáránál találják, így kipróbálhat egy olcsóbb opciót, mielőtt teljesen belemerül.

A Buxom egy kevésbé ismert, de hatékony megoldást is kínál dundi bélés. Ne kérdezd, hogyan működik, de tudd, hogy működik. Vásároljon egy árnyalatot a saját ajakszínéhez közel, hogy felülkerekedjen az ajkain, és köszönje meg nekünk később.

Vannak olyan maszkok és krémek is, amelyek telt ajkakra utalnak, de az ezekről szóló vélemények sokkal vegyesebbek, és ezt Ön is láthatja itt. Lehet, hogy lágyítják, megújítják vagy más módon kényeztetik ajkait, de a gömbölyűség vitatható.

Végül megvan a legkülönlegesebb termékünk: a víz! Mindig maradjon hidratált, mint általában, de akkor is, ha szép, tömött ajkakat és bőrt szeretne.

Mit kell tudni az ajakfeltöltőkről?

A régi „hamis, amíg elkészíted” megközelítés jó és minden, de így is az „egy és kész” módszer. Vannak árnyoldalai is, ha ragaszkodunk a bonyolult ajakfestő rutinokhoz és kipróbáljuk a folyamatosan változó fényes formulákat. Időigényesek és állandó újbóli alkalmazást igényelnek. Ha komolyan gondolja, hogy az ajkai nagyobbnak tűnnek, akkor csak készíteni nagyobbak. Ne érezd magad rosszul; sokan csináljuk.

Visszamentünk Dr. Schwartzburghoz, a Manhattan injektorához Bőrös esztétika ki mesélt nekünk a botoxról néhány héttel ezelőtt, hogy a sovány legyen a nagy, kövér ajkakon. Azt mondta a Lifehackernek, hogy az injekció beadásának módja, az injekció beadásának módja és az ajkak végső megjelenése attól függ, hogy mire készül és milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az, hogy pontosan tudja, mit akar, és hogyan kérheti, elengedhetetlen része annak, hogy ne kapja meg azt, amit kap ne tedd akar, ami túlzásba vitt, nyilvánvalóan befecskendezett megjelenés.

“Számos márka használható az ajkakban, és én mindegyiket használom” – mondta Schwartzburg. “Soha nem alkalmazok cookie-cutter módszert, és több tényező alapján döntök arról, hogy melyik töltőanyagot használjam, beleértve a páciens által elérni kívánt célt, az ajkak anatómiáját és a töltőanyagok belső tulajdonságait.”

Tippeket adott arra vonatkozóan, hogy milyen technikát kérjen, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt is elérje: az „orosz” technika.

„Számos technikát írtak le és használtak korábban, beleértve a legyező technikát, a csepp -csepp technikát, a retrográd és anterográd technikákat, az injekciót a felső és alsó vermilion határán, valamint az amor íját, a szúrást és a lineáris meneteket. A fent említett technikák mindegyikének számos hátránya és hiányossága van, amelyek természetellenes megjelenésűek. ” vermillion szegély – vagy a felső ajak teteje – eltörölt és kilóg, néha elég messze ahhoz, hogy egy kis árnyékot vetjen.

Az orosz technika szerinte „arra épül, hogy a töltőanyagot retrográd módon, a felszíni dermális/szubdermális síkba fecskendezik, amely sátrakba feszíti és megnyújtja az ajkakat a koponya-farok (rosszabb, mint a felső) irányában. Ezt úgy teszi, hogy lineáris töltőanyag -oszlopokat hoz létre a felületes ajak síkjában, amely nem teszi lehetővé az ajak összeomlását, és felfelé emelkedést hoz létre a kifelé irányuló kiemelkedés helyett, ami a klasszikus (és ezen a ponton elavult) injekciós technikákra jellemző. ”

Összefoglalva ezt az átlagember számára, ez azt jelenti, hogy az injektor nem ér hozzá a vermillion határához – így nem kap „felső polc” ajakot. Mielőtt az injektorhoz megy, hívjon előre és győződjön meg arról, hogy tudják, hogyan kell ezt a technikát csinálni. Schwartzburg rámutatott, hogy ez „kihívást jelent”, és némi elsajátítást igényel. A legjobb, ha nem hagyod, hogy valaki az arcodon gyakoroljon, főleg, hogy néhány száz dollárt fizetsz azért, hogy az ajkaidba töltőanyagot injektálj, ami hónapokig tart. De igen – az ajakfeltöltők csak ideiglenesek.

Ha nem félsz a tűktől, de vannak ideges a töltőanyag miatt, kipróbálhatja a botox „ajakfordítást”, amely befolyásolja a szája feletti izmokat, és fokozatosan kifelé fordítja a felső ajkát.

„Az ajakfúvásokat el lehet ütni vagy kihagyni. Szerintem remek lehetőség azok számára, akik az ajakfeltöltést próbálják felfedezni, de a kerítésen vannak az ajakfeltöltésről. Rendkívül fontos szem előtt tartani, hogy az ajakfordítás nem képes hangerőt kelteni, mivel csak egy magasabb és felfelé ívelő felső ajak megjelenését hozhatja létre ”-mondta Schwartzburg, megjegyezve, hogy sok beteg az ajakfordítást és a fél adag töltőanyag.

Bármit is csinálsz, gyönyörű vagy úgy, ahogy vagy. De szórakoztató a külsejével játszani, ezért soha ne érezze magát rosszul, ha szeretné.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok