Hogyan lehet törölni a követett lépéselőzményeket az iPhone készüléken

Avatar Gadam | 2021.03.20. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

Apple egészségügyi ikon a kék háttér

Ha valaha beállított egy profilt itt: Apple Health iPhone-ján az alkalmazás adatokat gyűjt arról, hogy hány lépést tesz meg naponta. Ha törölni szeretné ezt a nyilvántartást fizikai aktivitásáról, könnyen törölheti az Egészség alkalmazásból. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg az Apple Health alkalmazást. Ha nem találja, csúsztassa lefelé ujját az iPhone képernyőjének közepén, majd írja be az „egészség” szót a keresősávba. Koppintson a megjelenő „Egészség” alkalmazás ikonra.

A Spotlight használatával keressen rá "Egészség" majd koppintson az Egészség ikonra.

Az Egészség alkalmazásban görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a „Lépések” felirat, majd koppintson rá. (Attól függően, hogy hány egyéb egészségügyi mutatót használ, a „Lépések” szakasz a képernyő különböző részein található.)

Az Egészség alkalmazásban koppintson a ikonra "Lépések."

A „Lépések” képernyőn görgessen le a legalsó részig, és koppintson az „Összes adat megjelenítése” elemre.

Koppintson a "Összes adat megjelenítése"

Az „Összes rögzített adat” képernyőn érintse meg a „Szerkesztés” elemet a képernyő jobb felső sarkában.

Koppintson a "Szerkesztés"

A képernyő szerkesztő képernyővé változik, ahol az egyes bejegyzések melletti piros körök segítségével törölheti az egyes napok adatait. Az összes rögzített lépésadat törléséhez koppintson az „Összes törlése” elemre.

Figyelem: Miután törölte a lépésadatokat, nem tudja visszakapni.

Koppintson a "Mindet törölni"

A törlés megerősítése után az Health törli az összes lépésadatot. Ez azonban nem akadályozza meg az Egészséget abban, hogy a jövőbeni lépésadatokat összegyűjtse. Ehhez be kell utaznunk az alábbi szakasz Beállítások menüjébe.

Hogyan lehet letiltani az Apple egészségügyi aktivitáskövetését az iPhone készüléken

Ha csak törölte a lépésadatokat, és szeretné megakadályozni, hogy a Health alkalmazás a jövőben gyűjtsön tevékenységi adatokat, akkor a Beállításokban egyszerűen kikapcsolhatja. Először nyissa meg a Beállítások alkalmazást.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállításokban koppintson az „Adatvédelem” elemre.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Magánélet."

Az „Adatvédelem” alatt görgessen lefelé, és válassza a „Mozgás és fitnesz” lehetőséget.

Koppintson a "Mozgás és fitnesz."

A „Mozgás és fitnesz” részben érintse meg az „Egészség” melletti kapcsolót a kikapcsoláshoz. Ez megakadályozza, hogy az Egészségügyi alkalmazás bármilyen jövőbeni tevékenységi adatot megkapjon az iPhone érzékelőitől.

Kapcsolja ki a kapcsolót a mellett "Egészség."

Alternatív megoldásként teljesen letilthatja a „Fitness Tracking” funkciót a képernyő tetején, de ezzel más alkalmazásokat is megakadályozhat a tevékenységi adatok felhasználásában. Ha ez rendben van veled, csak kapcsolja a „Fitneszkövetés” beállítást „Ki” értékre.

Ezt követően lépjen ki a Beállításokból, és kész. Mostantól az Egészség már nem tudja, hány lépést tesz meg naponta. Maradj egészséges kint!

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit tehet iPhone egészségügyi alkalmazásával
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it