Hogyan lehet törölni a várólistát a Spotify-on

Avatar admin | 2021.03.20. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Ha kedvenc dalainak egyszeri, csak egyszeri lejátszási listáját szeretné létrehozni a Spotify-on, felveheti őket a lejátszási sorba. Ha azonban nem tetszik a választása, másodpercek alatt megtisztíthatja a várólistát. Itt van, hogyan.

A várólista törlése Windows 10 vagy Mac rendszeren

Ugyanúgy, mint a nemrég lejátszott lista eltávolíthatja a megkérdőjelezhető zenei választásod nyomát, a Spotify-ban lévő sor törlése jó módszer annak biztosítására, hogy a később lejátszáshoz véletlenül felvett dalok eltávolításra kerüljenek.

Ezek a lépések az Ön számára működni fognak, függetlenül attól, hogy a Spotify asztali klienst használja-e weblejátszó rajta Windows 10 PC vagy Mac. Meg kell nyitnia a Spotify klienst vagy weboldal és a kezdéshez jelentkezzen be.

Miután bejelentkezett, kattintson a jobb alsó sarokban található sor ikonra. Ennek a szimbólumnak három vízszintes vonala van, a bal felső sarokban egy kis játék ikon látható.

A lejátszási sor megtekintéséhez a Spotify asztali kliensben vagy webalkalmazásban nyomja meg a gombot "Sor" ikonra a jobb alsó sarokban.

Erre az ikonra kattintva a Spotify sorba kerül. Megjelenik a jelenleg lejátszott dalok listája, valamint a Spotify által lejátszandó következő dalok listája.

Az egyes dalok eltávolítása

Ha lejátszási listát játszik, akkor nem tudja teljesen törölni a várólistát a lejátszási lista leállítása vagy egy másik lejátszási lista lejátszása nélkül. Az egyes dalokat azonban eltávolíthatja a sorból.

Ez akkor is lehetséges, ha manuálisan adott fel dalokat a várólistára. Ha el akar távolítani egy dalt a várólistáról a PC-n vagy a Mac-en, vigye az egérmutatót a várólistában lévő dal fölé, és válassza a hárompontos menü ikont.

Ha el akar távolítani egy dalt a várólistáról, vigye az egérmutatót a dal fölé, majd nyomja meg a vízszintes három pont ikont.

A menüből válassza az „Eltávolítás a várólistáról” lehetőséget.

Kattintson a gombra "Eltávolítás a várólistáról" hogy eltávolítson egy dalt a Spotify lejátszási sorából.

Ezzel eltávolítja a dalt a sorból. Ha eltávolít egy lejátszási listán szereplő dalt, ez csak átugorja – a dal a lejátszási listában marad a jövőbeni lejátszáshoz.

Minden dal törlése

Ha manuálisan adott fel dalokat a Spotify sorba, mindezeket egyszerre törölheti. Ehhez kattintson a „Clear” gombra (asztali kliens esetén) vagy a „Clear Queue” gombra (a weblejátszó esetében) a „Next In Queue” lista tetején.

A Spotify lejátszási sorának törléséhez nyomja meg a gombot "Egyértelmű" vagy "Törölje a várólistát" gombra a "Következő a várólistában" lista.

Ha a weblejátszót használja, a Spotify arra kéri Önt, hogy erősítse meg a sor törlését. A megerősítéshez válassza az „Igen” lehetőséget.

Ha a Spotify webkliensben törli a dalokat a sorból, erősítse meg választását a megnyomásával "Igen" az előugró ablakban.

A várólista törlése Androidon, iPhone-on és iPad-en

Ha a Spotify mobilalkalmazást használja Android, iPhone, vagy iPad, hasonló módon törölheti lejátszási sorát az alkalmazás várólistájának használatával.

Ehhez nyissa meg a Spotify alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén, és jelentkezzen be. Ha zenét játszik le mobileszközén vagy egy másik összekapcsolt eszközön, akkor láthatja a lejátszási lehetőségek sávját az alján. Koppintson erre a teljes megtekintéshez.

A Spotify mobilalkalmazásban érintse meg az alkalmazás alján található lejátszási sávot a zenelejátszási lehetőségek megtekintéséhez.

A Lejátszás menüben koppintson a jobb alsó sarokban található sor ikonra.

A Spotify lejátszási menüjében érintse meg a ikont "Sor" ikonra a jobb alsó sarokban.

Csakúgy, mint a Spotify asztali és webes kliens, a várólistán is megjelennek a linkelt eszközök aktuális és közelgő dalai. Innen eltávolíthatja az egyes dalokat a sorból, vagy törölheti a manuálisan hozzáadott dalokat.

Az egyes dalok eltávolítása

Ki kell választania azokat a dalokat, amelyeket el akar távolítani a sorból, legyenek azok lejátszási listák vagy manuálisan felvett dalok. Ehhez koppintson az eltávolítani kívánt dal (vagy dalok) melletti kerek ikonra.

A Spotify várólista menüben érintse meg az egyes dalok melletti kerek ikont a kiválasztásához.

A dal (vagy dalok) kiválasztásával koppintson a menü alján található „Eltávolítás” gombra.

A kiválasztott dalokkal koppintson a ikonra "Eltávolítás" gombot a menü alján, hogy eltávolítsa őket a sorból.

Ez eltávolítja a dalt (vagy dalokat) a sorból. A lejátszási listán szereplő dalok esetében az eltávolított dalok továbbra is a lejátszási listán maradnak, de a Spotify ezen az ülésen átugorja őket.

Minden dal törlése

Ha kézzel adott hozzá dalokat a várólistához, akkor azokat a várólista tetején található „Következő a sorban” szakaszban látja. A kategória címe mellett található a „Sor törlése” gomb.

Ezt a gombot érintse meg az összes itt felsorolt, kézzel hozzáadott dal törléséhez. Ez nem távolít el egyetlen dalt sem az éppen lejátszott lejátszási listáról.

A manuálisan hozzáadott dalok törléséhez a Spotify-sorból érintse meg a ikont "Törölje a várólistát" lista.

Miután ez törlődött, hozzá kell adnia más dalokat, vagy ki kell választania egy új lejátszási listát. Ha nincs további dal a sorban, a Spotify leállítja a lejátszást.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok