Hogyan lehet törölni a Watch Face-t az Apple Watch-on

Avatar admin | 2021.01.13. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Apple Watch Series 4 az ember csuklóján
quangmooo / Shutterstock.com

Ha van Apple Watch-ja, akkor érdemes felráznia a dolgokat, ha egyszer-egyszer megváltoztatja az óraszámot. Az egyik probléma ezzel az, hogy gyakran hosszú arclistát hagy maga után, amelyet soha nem fog használni. Szerencsére ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatja őket.

Hogyan lehet törölni a Watch Face-t az Apple Watch-on

A Watch arc eltávolítása az Apple Watchról ugyanolyan egyszerű, mint egy új hozzáadása. Ehhez ellenőrizze, hogy az Apple Watch zárolva van-e, és hogy az óra arca van-e a képernyőn (az alábbiak szerint, ablakok és egyéb alkalmazások nélkül).

Apple Watch Infograph Watch Face

Érintse meg és tartsa lenyomva az óra számlapját, amíg meg nem jelenik a „Szerkesztés” és a Megosztás gomb a képernyő alján. E menü használatával balra és jobbra csúsztatva különböző órákat választhat ki.

Az Apple Watch Face szerkesztése

Ha talál egy törölni kívánt órát, csúsztassa felfelé az óraszámlapot, és koppintson az „Eltávolítás” elemre. Ez hasonlóan működik, mint egy alkalmazás megszüntetése iPhone vagy iPad készüléken. Innen kiválaszthat egy másik órát úgy, hogy balra és jobbra csúsztat, majd megérinti, vagy megnyomja a digitális koronát, hogy visszatérjen az előző órához.

Távolítsa el az Apple Watch Face alkalmazást

Hogyan lehet törölni az óraszámot az iPhone-on

Az óraszámokat az iPhone Watch alkalmazásában is törölheti.

Először indítsa el a „Watch” alkalmazást, majd érintse meg a „Szerkesztés” elemet a „Saját arcok” alatt. Arc törléséhez koppintson az arc bal oldalán található piros ikonra, majd az „Eltávolítás” gombra az arc törléséhez. A sorrendet úgy is megváltoztathatja, hogy megragadja a „hamburger” ikont az óra számlapjától jobbra (három vízszintes vonalnak tűnik), és húzza fel és le.

Távolítsa el a Watch Face alkalmazást az iPhone készülékről

Próbáld ki a többi óraszámot

Ugyanazon technikával kipróbálhatja az új óraszámokat. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva az óra számlapját, amíg meg nem jelenik a „Szerkesztés” és a megosztás gomb a képernyő alján, majd húzza balra az ujját a lista végéig.

Új órafal hozzáadása

Érintse meg a „+” gombot új óraszám hozzáadásához, majd használja a digitális koronát a lehetőségek közötti váltáshoz. Ha készen áll az óraszám felvételére a listájára, koppintson rá. Ne felejtse el használni a „Szerkesztés” gombot komplikációk hozzáadásához és a téma megváltoztatásához.

Solar Dial Watch Face a watchOS 7-ben

Gyorsan áttekintheti az óraszámok listáját anélkül, hogy hozzáférne ehhez a menühez. Az óraszámmal a képernyőn csúsztatva csúsztassa az ujját a képernyő szélétől balra vagy jobbra, hogy egy másik óralaphoz lépjen. Ha nem csúsztat el a képernyő külső szélétől, ez nem fog működni.

További arcokat adunk rendszeresen

Az Apple minden nagyobb frissítéskor mindig új óraszámokat ad hozzá a watchOS-hoz. Ha nemrég frissítette az Apple Watch készülékét (vagy az automatikus frissítéseket ki van kapcsolva), akkor a Watch alkalmazásban kényszerítheti a frissítést.

A frissítések kézi ellenőrzéséhez és telepítéséhez indítsa el a Watch alkalmazást iPhone-ján, koppintson az „Általános” elemre, majd a „Szoftverfrissítés” elemre. A rendelkezésre álló szoftverfrissítések itt lesznek felsorolva, és utasíthatja iPhone készülékét, hogy töltse le és alkalmazza a frissítést, amikor a Watch legközelebb áramforráshoz csatlakozik.

Nemrég vásárolt vagy megajándékozott egy Apple Watch-ot? Ügyeljen arra, hogy ecsetelje kötelezően megtekintendő Apple Watch-tippjeink.

ÖSSZEFÜGGŐ: 20 Apple Watch-tipp és trükk, amelyeket tudnia kell
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok