Hogyan lehet végül letiltani valakit a Google Drive -ban

Avatar admin | 2021.07.30. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Hogyan blokkoljunk valakit végül a Google Drive -ban című cikkhez

A Google Drive végre bevezeti a régóta várt „felhasználó letiltása” lehetőséget. Míg korábban lehetőség volt a felhasználók eltávolítására a megosztott dokumentumot, vagy megakadályozhatja őket fájlok letöltésében és megosztásában együttműködnek, most már lehet letilt minden interakciót közvetlenül a Drive -ban.

A Google közleménye szerint valaki letiltása a Drive -ban:

  • Tiltsa le egy másik felhasználót, hogy a jövőben ne ossza meg Önnel semmilyen tartalmat. Ez hasznos vezérlő lehet, ha például egy másik felhasználó korábban spameket vagy visszaélésszerű tartalmakat küldött.
  • Távolítsa el az összes létező fájlt és mappát, amelyet egy másik felhasználó megosztott. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon minden spamtől vagy visszaélésszerű tartalomtól, amelyet egy adott felhasználó megosztott egyszerre.
  • Távolítsa el egy másik személy hozzáférését a tartalmaihoz, még akkor is, ha korábban megosztotta velük.

A bejegyzés későbbi szakaszában G.Az oogle megerősíti ezt ha letiltja a felhasználókat a Drive -ban, akkor letiltja őket más Google -szolgáltatásokban és -alkalmazásokban is, például a Gmailben.

A Google Drive új blokk opciója egy kis kiegészítésnek tűnhet, de ez egy kulcsfontosságú szolgáltatás, amely segít csökkenteni a az alkalmazás használata számítógépes zaklatás eszközeként és segíthet megakadályozni a rosszindulatú programok és az adathalász csalások terjedését rosszindulatú Drive -fájlokon keresztül.

Hogyan lehet letiltani valakit a Google Drive -ban

Csak a Google Drive többi felhasználóját tilthatja le az asztaláról, de ez minden böngészőben és a Progresszív webes alkalmazás. Az újban nem kapható önálló asztali kliens sem az Android vagy iOS alkalmazásokat, de könnyű felugrani a számítógépére, és megállítani, hogy valaki ne ossza meg Önnel örökre a fájlokat.

  1. Nyissa meg a Google Drive -ot böngészőjében vagy a Google Drive PWA -ban.
  2. Menj a “Megosztotta velem” fülre.
  3. Kattintson a jobb gombbal a letiltani kívánt felhasználó megosztott fájljára, majd válassza a lehetőséget “Blokk [username]. ”
  4. Hozzáadhat vagy eltávolíthat felhasználókat is Google -fiók letiltott listája. A letiltott felhasználók nem léphetnek kapcsolatba Önnel a Drive -on, a Gmailben vagy más Google -alkalmazásokban.

[[GSMArena]


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok