Hogyan ne hagyj ki egy határidőt, Christopher Cox újságíróval

Avatar admin | 2021.07.12. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Kép: Hogyan lehet soha nem mulasztani el egy határidőt Christopher Cox újságíróval

Fénykép: Micaela Heck / Elena Scotti

Folyamatosan módosítja a projekt ütemtervét? Vársz az utolsó pillanatig, hogy belekezdj valamibe, kemény határidővel? Nos, ne stresszelj többet, mert ezen a héten olyan megoldást hozunk neked, amely segít minden alkalommal betartani ezeket a határidőket.

A The Upgrade vendége a héten Christopher Cox újságíró, aki a Harper’s Magazine és volt ügyvezető szerkesztő GQ, tud egy-két dolgot a határidők kezeléséről. Új könyvében The Deadline Effect: How to Work Like It’s the Last Minute—Before the Last Minute, Chris researched multiple organizations that are extremely successful at project management and meeting timelines to learn what the secret is to always meeting deadlines. And, fortunately for us, there are some consistent tips and tricks that seem to be effective.

Listen to The Upgrade above or find us in all the usual places where podcasts are served, including Apple Podcastok, A Google Play, Spotify, iHeartRadio, Fűzőgépés az NPR One.

A heti epizód legfontosabb eseményei

Christopher Cox interjúból

Ami a Határidőhatás valójában:

Alapvetően az a tendencia, hogy főleg a tárgyalások során, de valójában bármire is várni kell, hogy az utolsó pillanatig cselekedjek. Tehát a határidőhatás egy hosszú, elhúzódó folyamat, vagy valamiféle projekt vagy tárgyalás. Addig nem halad előre, amíg az óra valóban nullára nem kullog. Tehát ez a tendencia a határidőhatás, és ennek negatív eredményei vannak minden érintett számára. És ebben a könyvben erről egy kicsit beszélek. De akkor arról is beszélek, nos, tudod, mi vagyokHa a határidőhatás teljes erejét kihasználtuk, tudod, hogy a határidő képes arra, hogy rákényszerítsen minket a dolgok elvégzésére, de kissé módosítja az időzítést, mozgatta, hogy használhassuk ezt a határidőhatalmat, de korábban és amikor több időnk volt a dolgok rendbe hozására.

On why people shouldn’t fear shorter deadlines:

I was a magazine editor for 15 years, and it was my job to make writers file their copy on time. And I always thought that there was a tradeoff between enforcing a deadline on my writers and then letting them sort of take the time they needed to let creativity blossom, to do whatever you need to do to make a piece as good as possible. But in reading some of this research, I really concluded that creativity and sticking to a deadline are not at odds. In fact, like the sort of motivation of a deadline can create the space for creativity, it can be motivating to the kind of brilliant literary thoughts that you could have even if you were given all the time in the world. And in fact, if you give yourself too much time, you make yourself miserable. And that’s no way to sort of be your creative best person.

On why people should embrace more deadlines:

[I]Ha azért vered magad, mert halogatod, tudd, hogy abszolút nem vagy egyedül. Valójában az emberek 20 százaléka krónikus halogatónak nevezi magát, ezért halogat minden egyes vállalt projektet. Az egyetemen ez a szám még magasabb, 50 százalék. Szóval dobd el a halogatás bűntudatát, és gondolkodj el azon, hogy mik a javítások. És alapvetően azt gondolom, hogy ahelyett, hogy fehéren csiklandozná végig saját maga a projektet, amely így hangzik: “Ezt el kell végeznem, nem akarok halogatni”, a határidőt használja külső segítségként magának. , annak a módja, hogy ne hagyatkozzon saját akaraterőjére, hanem támaszkodjon arra az erőre és összpontosításra, amelyet az ember el fog hozni hogy elkészüljön.

Ha többet szeretne megtudni Chris ragyogó tippjeiről, hogyan lehet betartani a határidőket, javasoljuk, hogy hallgassa meg a teljes epizódot.

Epizód átirata


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok