Hogyan növelik Biden legfrissebb végrehajtási rendelkezései az élelmiszersegélyt és a munkavállalók védelmét?

Avatar admin | 2021.01.22. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan licitálják a legfrissebb végrehajtói rendeletek az élelmiszer-segélyt és a munkavállalók védelmét

Fénykép: Alex Wong (Getty Images)

Ma várhatóan Joe Biden szerződik két új végrehajtási parancs ez növeli az élelmiszersegélyt és kibővíti a szövetségi munkavállalók védelmét. A rendelkezések között szerepelnek az élelmiszer-bélyegek fokozottabb juttatása, a szövetségi alkalmazottak 15 dolláros minimálbérének megszilárdítása és a munkanélküli ellátások kibővítése.

Mi van a két végrehajtó parancsban?

Íme, mi várható:

  • Az elnök azt kéri, hogy a Munkaügyi Minisztérium engedélyezze a munkanélküli amerikaiak számára a munkanélküli-ellátásokra való jogosultságot, ha elutasítják az egészségüket veszélyeztető munkahelyeket, a New York Times szerint. A szövetségi elutasítási jog megvédené az álláskeresőket attól, hogy olyan munkára kényszerítsék őket, amely a COVID vírusnak teheti ki őket.
  • Az ügyvezető akció megpróbálja kiterjeszteni a szövetségi munkavállalók védelmét és előnyeit azáltal, hogy helyreállítja a kollektív tárgyalási jogokat, garantálva a napi 15 dolláros minimálbért (plusz a rendkívüli fizetett szabadságra járó juttatásokat) és megszüntetve egy korábbi Trump végrehajtási parancsot, amely alapján bizonyos közalkalmazotti alkalmazottakat jelöltek ki az F menetrend besorolása. A besorolás megkönnyítette az alkalmazottak elbocsátását, mivel a közszolgálati szabályok szerint kevesebb védettséggel rendelkezett.
  • CNN-enként, Joe Biden elnök felkéri a Mezőgazdasági Minisztériumot, hogy mérlegelje a Pandémiás elektronikus ellátások átadása (P-EBT) 15% -kal, három havi családnak kéthavonta több mint 100 dollár kiegészítő támogatást nyújtva. Az alapok célja az iskolai étkezési programok elvesztése.
  • Biden emellett növeli az SNAP élelmiszerbélyeg-juttatásait azon 12 millió amerikai számára (a legalacsonyabb jövedelmű SNAP-kedvezményezettek mintegy 40% -a), akik a korábbi segélycsomagok alapján nem voltak jogosultak további kedvezményre. A New York Times szerint, a sorrend havonta 15-20% -kal növeli a négytagú család ellátásait.
  • Az elnök fel fogja kérni a Pénzügyminisztériumot is, hogy találjon jobb módot a segélyellenőrzések eljuttatására nyolcmillió alacsony jövedelmű amerikainak, akik nem adóznak és nehezen érhetők el. Az IRS létrehozta a nem reszelő eszköz hogy segítsen ezeknek az embereknek megkönnyíteni a segélyellenőrzésüket, de sokuk még mindig nem igényelt.

Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok