Hogyan randevúzzunk a pandémia alatt anélkül, hogy újabb átkozott sétára indulnánk

Avatar admin | 2021.03.12. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan randevúzhatunk a pandémiában anélkül, hogy újabb átkozott sétára indulnánk

Fénykép: Sárkány képek (Shutterstock)

A járvány a nehéz és szükséges gonosztól kezdve alapvetően lehetetlenné és veszélyes kísértés. De mivel a COVID-19 esetek nemzetközileg csökkennek, és az oltási arány naponta növekszik az Egyesült Államokban, akkor valószínűleg képes lesz újra egy kényelmetlen dátumra botlani, akárcsak a régi időkben. És amikor megteszed, miért a pokolba mész egy újabb béna, homályos sétára?

Sétálni rendben van. És ez valójában minden bírság. Ha szeretné eldönteni a potenciális dátumát, különösen miután hónapokig, hónapokig külön-külön töltötte el, javasolhat valami kicsit kreatívabbat és szórakoztatóbbat, mint egy újabb tétlen séta a parkban.

Virtuális alternatívák

WMég nem jöttünk ki a világjárványból. Remélhetünk egy oltott nyarat, amelyen egy évig nem látott emberekkel szórakozhatunk, de most egy virtuális randevút választhat. Igen, tudom, a „virtuális dátum” kifejezés nem pontosan ébreszti fel azt a várakozást, amelyet egyébként kaphatna egy IRL-ből, de vannak néhány jó lehetőség odakinn, amely elegendő lehet, amíg várunk.

 • Virtuális menekülési szoba: Tetszik rejtvényeket megoldani, különösen, ha a feladat egy (virtuális) csapdából való üdvösség? Tegye a virtuális menekülési szoba a dátumoddal. Ezek kiemelten kezelik a csapatmunkát, és mindenképpen elősegíthetik a korai megalapozást, ha Ön és a randevúja együtt tud működni (ha a mindenáron történő győzelem a célja).
 • Kóstolja meg a bort együtt: Ti ketten kibírhatatlan borsznobok vagytok? Akkor élvezze ezt a sznobságot úgy, hogy együtt kóstolgatja a bort. Ugyanazt a párat vásárolhatja meg palackokat, vagy rendeljen borokat otthonába, öntsön ki egy poharat, jelentkezzen be egy videokonferenciára, és hagyja, hogy a tanninok és az igényesség eluralkodjanak.
 • Online túrák: Ez újdonságnak tűnhet, amelyet elloptak az internet kezdetektől fogva, de tekintettel a manapság rendelkezésére álló lehetőségekre, ez valóban nagyon jó lehet. Úgy értem, felveheti a virtuális turné a Louvre-ban, együtt. Vagy a kínai nagy fal, a georgiai akvárium, vagy tetszőleges számú jó lehetőség.

Szórakoztató IRL alternatívák a sétákhoz

A sétákat gyakran úgy gondolják, mint a beszélgetés elősegítőjét, vagy egy nagyon meghitt ismerkedést, amelyet tipizál. Ez igaz. De az is igaz, hogy a lábad járhat, miközben a beszélgetés mellett más dolgokat is csinálsz. Természetesen, tekintettel a járvány makacs természetére, viseljen maszkot, hacsak mindkettőtöket nem oltották be, ami a CDC protokoll szerint jelenleg rendben van.

 • Minigolf: Van ezen a bolygón olyan lélek, aki nem szereti a minigolfot? Kijuttat a kényelmi zónádból, és ha meg tudod tartani a pozitív hangulatot, miközben küzdesz egy ostoba golfpálya, nagyon jól érzi magát.
 • Piknik: Ynem jársz, hanem ülsz. De te ülsz és beszélgetsz, iszol valami ízleteset és esetleg falatozol valami hasonlót az árucikkhez, ha ez a sebességed.
 • Kézművesség: Még jobb, ha piknikezni megy egy parkba, miért nem kreatív egy kézművességgel? Pontosabban, miért ne hozna festéket és egy kis bort a parkba, vagy valakinek a kertjébe?
 • Szabadtéri filmek / standup komédia: Az idő felmelegedésével az ország városai hamarosan elkezdik vetíteni a filmeket a nagy képernyőkre a helyi parkok közepén. Lehetőség van standup és egyéb előadásokra, amelyek kültéri helyszíneken zajlanak.
 • Biciklizés: Menjen el valahova festői kerékpáros túrára. Vegyen egy takarót és egy kis ebédet. Készítsen belőle egy napot.
 • Nézze meg a naplementét: Mi a festői, mint menni valahová pompásan (esetleg biciklivel), nézni a naplementét és hazajönni szentjánosbogarakkal, amelyek megvilágítják utadat? Nem tudom! De mindenképpen megvalósíthatja ezt a dátumot ezen a nyáron.
 • Botanikus Kert: Rendben, ttechnikailag séta, de ez nem egy régi séta. Ha városának botanikus kertje vagy természetvédelmi területe van, akkor ez a fene jobb, ha a helyi parkban sétál.
 • Tenisz: Lehet, hogy ti ketten nem vagytok sportos típusok, de ha igen, akkor a tenisz szórakoztató játék, mivel a labda előre-hátra kopogtatásával valóban kipróbálhatja állóképességét a kémia fenntartása érdekében.

Ez csak egy töredéke azoknak a dolgoknak, amelyeket megtehet, és amelyek nem kizárólag a gyaloglás körül forognak, ami őszintén szólva unalmas tevékenység, ha önmagában végezzük.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok