Hogyan streamelhetik Liam Neeson Akció thrillerei

Avatar Gadam | 2021.01.17. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Liam Neeson a vörös szőnyegen
G Holland / Shutterstock

Liam Neeson sajátos készségekkel rendelkezik, amelyeket a 2008-as évek óta az akció-thrillerek valószínűtlen filmsztárjaként mutat be. Készült. Így streamelheti Neeson összes legnépszerűbb akcióhős-szerepét.

A Készült sorozat

Amikor Neesont a CIA korábbi ügynökeként és Green Beret Bryan Mills-ként választották meg, furcsa választásnak tűnt. De tökéletesnek bizonyult a kíméletlen férfi szerepéhez, aki semmiben sem áll meg, hogy megmentse tizenéves lányát az emberrablóktól. Bryan kalandjai kettesben Készült a folytatások kevésbé hatékonyak, de a trilógia meghatározó pillanattá vált Neeson karrierjében.

Készült streaming tovább Starz (8,99 dollár + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és digitális vásárlásra (13,99 dollár +) és kölcsönzésre (2,99 dollár +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Készült 2 elérhető digitális vásárlásra (13,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Készült 3 elérhető digitális vásárlásra (13,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Az A csapat

Neeson első együttműködése Joe Carnahan rendezővel az 1980-as évek akciósorozatának adaptációja, Neeson Hannibal Smith-ként, a zsoldosok burkolt csapatának vezetőjeként olyan munkákat vállal, amelyekhez senki más nem nyúlhat hozzá.

A csapat eredettörténete inkább együttes darab, mint a többi Neeson akciófilm, Bradley Cooper, Quinton “Rampage” Jackson és Sharlto Copley a csapat többi tagja, de mégis Neeson vezető teljesítménye vezérli.

Az A csapat elérhető digitális vásárlásra (13,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Ismeretlen

Jaume Collet-Serra rendező bizonyult a legügyesebbnek abban, hogy Neeson tehetségét akciófilmekben tudja felhasználni, kezdve ezzel a thrillerekkel, amelyben Neeson szerepel Berlinben orvosként egy konferencián, aki egy támadás után ébred fel, hogy kiderüljön, identitása látszólag törölték. Ez a látszólag hétköznapi ember terroristákat és gyilkosokat vesz fel annak érdekében, hogy kiderítse, ki ő valójában, és miért vették el tőle az életét.

Ismeretlen streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +), és digitális vásárlásra (9,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

A szürke

Neeson ismét összeállt Carnahannal egy filmért, amelyet Neeson letörölhetetlen képével reklámoztak, öklét törött üveg borította, és egy farkasfalka elleni küzdelemre készült. De A szürke inkább pszichológiai thriller, egy olajmunkások csoportjáról szól, amelyek egy repülőgép-balesetet követően próbálnak túlélni a pusztában. A farkasharc, bármilyen fantasztikus is, csak további bónusz.

A szürke elérhető digitális vásárlásra (6,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Megállás nélküli

A második Neeson / Collet-Serra film főszereplője Neeson, mint légi marsall, aki megpróbálja megállítani a terrortámadást a New York Cityből Londonba tartó repülőgép fedélzetén, még akkor is, amikor őt magát bűnözői ötletgazdának tartják. Ez egy önálló thriller a vénában Sebesség vagy Drágán add az életed, Neesonnal, mint önmegsemmisítő alkoholistával, aki reméli a megváltást.

Megállás nélküli streaming tovább Páva (4,99 USD + havonta vagy 49,99 USD + évente), és digitális vásárlásra (6,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Séta a sírkövek között

Az író / rendező, Scott Frank adaptálja Lawrence Block regényét egy volt New York-i rendőrségi nyomozóról (Neeson), akit felbéreltek, hogy találjanak egy emberrablót, akik drogkereskedőket és családtagjaikat veszik célba. Elgondolkodtatóbb film, mint Neeson néhány más thrillere, Frank pedig karakterközpontú megközelítést alkalmaz a szemcsés bűnügyi történetben.

Séta a sírkövek között elérhető digitális vásárláshoz (9,99 USD +) és kölcsönzéshez (3,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Fuss egész éjjel

Neeson és Collet-Serra ismét felvállalja egy megváltás reményében szenvedő bajba jutott ember történetét – ebben az esetben a „The Gravedigger” becenevű csőcselék-kényszerítőt. A főszereplő megpróbálja megvédeni bokszedző fiát (Joel Kinnaman) az őt foglalkoztató bűnszervezettől. Ez lehetővé teszi Neeson számára, hogy egy kissé kevésbé erkölcsileg előkelő karaktert játsszon, miközben végül mégis helyesen cselekszik.

Fuss egész éjjel elérhető digitális vásárlásra (4,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Az ingázó

Neeson és Collet-Serra negyedik filmje együtt Neesont látszólag enyhe modorú biztosítási ügynöknek nevezi, aki természetesen ex-zsaru. A karaktert titokzatos bűnözők fenyegetik és kicsikarják, miközben napi vonatában ingázik New York Cityből a külvárosba. Ki kell derítenie, ki áll az összeesküvés mögött, miközben megtisztítja magát az esetleges szabálytalanságoktól (és biztonságban tartja a mozgó vonat többi utasát).

Az ingázó elérhető digitális vásárlásra (9,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Hideg üldözés

Ez a norvég film újrakészítése (ugyanazon filmrendező, Hans Petter Moland rendezésében) játékosabb megközelítést alkalmaz a Neeson thriller-képletével kapcsolatban, sötét humort találva egy kecses öregember bosszúvágyának gondolatában. Neeson egy szeretett sívárosi hókotró sofőrt játszik, aki veszélyes úton halad, és bosszút áll egy fia haláláért felelős kábítószer-banda tagjain.

Hideg üldözés elérhető digitális vásárláshoz (6,99 USD +) és kölcsönzéshez (3,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Őszinte Tolvaj

Neeson még termékeny bankrablóként is erkölcsi tekintélyt vetít előre. Ennek a thrillernek a főszereplője csak be akarja adni önmagát, visszaadni az ellopott pénzt és kiszolgálni az idejét, hogy együtt lehessen a szeretett nővel (Kate Walsh). Néhány korrupt szövetségi ügynöknek más tervei vannak, így az őszinte tolvajnak le kell vennie a tisztességtelen rendőröket, hogy tisztázzák a nevét (és megmentse a kapcsolatát).

Őszinte Tolvaj elérhető digitális vásárlásra (14,99 USD +) és kölcsönzésre (5,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it