Hogyan szerezhetünk SVG-indexképeket a File Explorer alkalmazásban a Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2021.01.29. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

A Windows PowerToys ikon kék háttérrel

Ha együtt dolgozol SVG fájlok gyakran előfordulhat, hogy csalódást okozhat a Windows 10 SVG-miniatűr képességének hiánya miatt. Szerencsére PowerToys, gond nélkül láthatja a bélyegképeket a File Explorerben. Így állíthatja be u

Telepítse a PowerToys alkalmazást

Az SVG bélyegképek megtekintéséhez a File Explorerben segítségre van szüksége a Microsoft ingyenes PowerToys segédprogramjától, amelyet megtehet ingyenesen letölthető a GitHub-ból. A legújabb verzió általában a letöltési oldal teteje felé kerül felsorolásra.

Ezután telepítse a „PowerToys” alkalmazást, és alapértelmezés szerint láthatja az SVG indexképeket. Látni fogja őket az asztalon, a File Explorer ablakokban és a a File Explorer előnézeti ablaktáblája.

Példák az SVG indexképekre a Windows 10 rendszerben

Az SVG indexképek be- és kikapcsolása

Az SVG indexképek alapértelmezés szerint engedélyezve vannak a PowerToys telepítése után, semmi mást nem kell tennie.

Ha azonban később (az PowerToys eltávolítása nélkül) le szeretné tiltani az SVG bélyegképeket, vagy korábban letiltotta és engedélyezni szeretné őket, indítsa el a „PowerToys beállításait”. Kattintson az oldalsávon az „Általános” gombra, majd az „Újraindítás rendszergazdaként” elemre.

Kattintson a gombra "Tábornok," majd kattintson "Indítsa újra rendszergazdaként."

Amikor a „PowerToys beállításai” újratöltődik (lehet, hogy minimalizálta a tálcán), kattintson a „File Explorer” elemre az oldalsávon, és láthatja az SVG indexképek engedélyezésével vagy letiltásával kapcsolatos lehetőségeket. Kattintson a módosítani kívánt lehetőségekre.

Nyissa meg a PowerToys beállításait, és kattintson a gombra "Fájlkezelő" az SVG opciók megtekintéséhez.

Ha végzett, zárja be a „PowerToys beállítások” elemet, és indítsa újra a gépet. Amikor újra bejelentkezik, a változtatások életbe lépnek. Érézd jól magad PowerToys!

ÖSSZEFÜGGŐ: Az összes Microsoft PowerToys for Windows 10, magyarázat
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it