Hogyan szerezz ingyenes szűrőket az új filmek megjelenése előtt

Avatar admin | 2021.02.22. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Hogyan szerezzünk ingyenes szűrőket az új filmek megjelenése előtt

Fénykép: Antonio Guillem (Shutterstock)

Az átlagos cinephile várakozással viszkethet egy új nagy sikerű kiadás előtt, de hacsak nem rendelkezik jogos kritikusplatformdal, csekély esélye van arra, hogy megkapja ezt az áhított szűrőt. Szerencsére valószínűleg könnyebb, mint valaha, filmkritikussá válni, feltéve, hogy megvan a szükséges írási aprítás és hajlandóság a borz publicisták iránt. Így szerezheti meg a filmvetítőket.

Kezdj el írni a filmekről

A vetítőgépek nem állnak rendelkezésre bármelyik számára film rajongója – rengeteg ember lelkes a filmről, és várom az Oscar-díjat, de hacsak nem rendszeresen írsz filmekről, nehéz lesz meggyőzni egy publicistát, hogy küldjön neked szűrőt.

Valószínűleg jobb az esélye, mint a régi média fénykorában volt, amikor a professzionális kritikusok egy nagyszerű újságok és magazinok által elcsépelt rést foglaltak el. Ebből a célból kezdhet kicsiben, filmekről írhat saját blogjában, vagy filmeket írhat kritikával és kritikával a sajtóorgánumok felé, beleértve a kisebb filmblogokat is, ahol a belépés gátja alacsonyabb lehet.

Kezdheti úgy is, hogy közönségismertetőket ír a Rotten Tomatoes-ról, és megszerezheti csíkjait azzal, hogy végül ellenőrzött értékelőkké válik a webhelyen, vagy felajánlhatja a bevettebbeket független blogok ami a semmiből épített felfelé indulásként kezdődött.

Mindenesetre, van jó tanács kint arról, hogyan lehet saját filmblogot alapítani, de csak akkor merüljön el, ha szenvedélye fenntartja.

Akkreditált

Habár nincs formális folyamat, amely mindenütt működik, az ilyen legitimitás elnyerésének fő módja az, ha cikkeket tesz közzé, és munkáját megmutatja egy publicistának, aki elküldheti önnek az átvilágítókat.

Mindenki útja az akkreditációhoz kissé más, de a Patheos blog 2015-től elmagyarázza azokat a meglátásokat, amelyek a film publicisták és marketingcégek iránt érdeklődni fognak, ha úgy dönt, hogy bekopog az ajtajukon:

Képesnek kell lennie megadni a forgalmi számokat (vagy elemzéseket az internetes kiadványokhoz). Hány ember olvassa el az Ön véleményét? Milyen gyakran publikál? (Írsz havonta egy 400 szavas áttekintést egy helyi újsághoz, vagy hetente több kritikát írsz a saját blogodhoz?

Csatlakozzon a filmkritikusok társaságához

A szakmai társaságokhoz való tartozás nagy kapukat nyithat meg a keresők számára – de természetesen vannak tipikusan a bejutás néhány akadálya, mielőtt egy társadalom engedi a csatlakozást (még a kisebbek is). Ha Ön szabadúszó, keresse meg a helyi filmkritikus köröket, és keressen tagságot a Szerkesztői szabadúszók szövetsége; ha szerencséje van valahol a személyzetnél, akkor lehet szorgalmazza az uniót szerződés az Amerikai Írók Céhével vagy az írókat képviselő más szakszervezettel. Az ilyen szervezethez való tartozás csak tovább erősíti hivatásos író hírnevét. (A Lifehacker és társai a G / O Media webhelyekkel az Amerikai Írók Céhének tagjai.)

Sőt, ha valóban komolyan gondolja a vetítővászon beszerzését, akkor azonnal át kell néznie a filmeket, így a kapuőrök tudják, hogy nem csak szabad csapást próbál parancsolni. De mindenekelőtt azt kell kérnie – talán többször is -, hogy a publicisták küldjenek önnek átvilágítókat.

Ha minden más nem sikerül, keressen ingyenes vetítéseket

Ha nehezen találja meg a szűrőket, mindig vadászhat vetítések, amelyek alapvetően nyilvános események, ahol a kérdéses filmet a közönség számára játsszák. Természetesen a szűrések még mindig nem biztonságosak ebben a világjárvány-korszakban, bár igen forgalomban lévő oltások és egyre csökkenő esetek (egyelőre) lehetséges, hogy egy éven belül sorba állhat.

Vannak különféle weboldalak, amelyek kiszolgálják a leendő szűrővizsgálatok résztvevőit. Olyan webhelyek, mint Gofobo és STX vetítések, valamint a különféle kínálatú vetítéseket termelő cégek, amelyekre hivatkozhat. Ezen webhelyek sokaságánál csak annyit kell tennie, hogy beírja az irányítószámát, hogy az Ön közelében lévő, még rendelkezésre álló szűrésekkel bemutassa. Ezeket az eseményeket általában a média meghívott tagjainak szánják, de rendszeresen meghívják a nem média képviselőit. Ez legalább megütheti a labdát az Ön számára, különösen, ha PR-emberekkel próbál behatolni, akik átvilágítókat küldhetnek Önnek, ha nyilvánvalóbbak a jóhiszeműségei.

Az óvatosság jegyzéke: Az átvilágítók csodálatosan hangozhatnak, különösen, ha istentelen sok időt töltünk elszigetelten és otthon, de vigyázzon, amit kíván. Amint igénybe veszi címét és postaládáját bizonyos publicisták számára, hamarosan eláraszthatja az e-mailek és DVD-k hatalmas áradata.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok