Hogyan találhatja meg megrendeléseit az Amazon App alkalmazásban

Avatar admin | 2021.01.24. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Amazon.com Logo Hero

Ha gyakran használja az Amazon.com webhelyet tárgyak vásárlásához, akkor hasznos lehet, ha egy helyen megtekintheti a múltbeli megrendelések listáját. Szerencsére az Amazon alkalmazással, amely iPhone, iPad és Android rendszereken elérhető, a megrendelések listájának megtekintése egyszerű. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg eszközén az „Amazon” alkalmazást. Keresse meg a hamburger gombot (amely három vízszintes vonalnak tűnik), és koppintson rá. Androidon és iPaden ez a gomb a képernyő bal felső sarkában található.

Az iPad alkalmazásban vagy Androidon található Amazon alkalmazásban koppintson a bal felső sarokban található hamburger ikonra.

Az iPhone készüléken a jobb alsó sarokban találja a hamburger gombot.

Az iPhone Amazon alkalmazásában érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb alsó sarkában.

A megjelenő menüben koppintson a „Saját megrendelések” elemre.

A megjelenő listában érintse meg a elemet "A rendeléseid."

A következő képernyőn alapértelmezés szerint fordított időrendi sorrendben (legfrissebb a tetején) megjelenik az Amazonon keresztül leadott megrendelések listája. Innen válogathat a megrendelések között a „Rendelések szűrése” gombbal vagy akár keresni a múltbeli megrendeléseket ha a képernyő teteje közelében megérinti az „Összes megrendelés keresése” lehetőséget. Ha egy adott megrendelésről további részleteket szeretne látni, koppintson a bejegyzésre a listában.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan keressük meg az Amazon rendelési előzményeit

Koppintson a megrendelésre a "A rendeléseid" oldalon, hogy részletesebben lássa.

A megrendelés részletei képernyőn információkat találhat arról, hogy mikor szállítottak vagy szállítottak le egy terméket, mennyibe került, nyomon követheti a szállítmányt, ha még nem érkezett meg, és akár újra megvásárolhatja ugyanazokat a tételeket.

Rendelés részletes vizsgálata az iPhone Amazon alkalmazásban.

Terméktámogatást is kaphat az Amazon-tól, vagy kérhet visszatérítést erről az oldalról – csak érintse meg a megfelelő gombot a képernyőn. Mindez meglehetősen jól kidolgozott és könnyen használható, így most, hogy tudja, hol van, bármikor használhatja a „Saját megrendelések” listát, amikor egy korábbi vásárlásra hivatkoznia kell. Boldog vásárlás!
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok