Hogyan tartsa meg a jutalom pontokat, ha valamit visszaküld

Avatar Gadam | 2020.12.29. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a cikkhez, amelynek címe: Hogyan lehet megtartani a jutalom pontokat, ha valamit visszatér

Fénykép: Fotóhűség (Shutterstock)

Tegyük fel, hogy hitelkártyával vásárolt keretes falképeket az Urban Outfitters-től, és kiderül, hogy ez kevés is bolti házastársa ízlésének megfelelően (lehet, hogy ez nem igaz történet). Mi történik a kártya jutalompontjaival, ha visszatérítést kér? Az áruházi hitelek jobb megoldás?

Hogyan befolyásolja a visszatérítés a hitelkártya jutalmakat

A legtöbb üzlet meglehetősen nagylelkű visszatérési politikák amelyek tartalmazzák az áruházi hitel vagy a teljes visszatérítés lehetőségét. Ha jutalom hitelkártyával fizetett a termékért, akkor a vásárlással megszerzett jutalmakat – pontokat, mérföldeket vagy készpénz-visszafizetést – a hitelkártya-társaság visszatéríti, miután visszatérítést kér.

Sajnos ez egy teljes számlázási ciklust vehet igénybe, mielőtt valóban meglátná (maga a tétel visszatérítése körülbelül öt-hét napot fog igénybe venni), ezért könnyen figyelmen kívül hagyható. (Ha már beváltotta jutalompontjait, akkor az adott tranzakció alapján negatív pontegyenleg jelenik meg a kártya online jutalomportálján).

A hitelkártya visszatérítések elrontják a bónuszjutalmakat

A jutalom visszafizetése magában foglal minden korlátozott idejű bónuszjutalmat is, amelyet a kiadásaiból szerezhetett. Például, ha rendelkezik Bank of America készpénz-visszafizetési kártyával, akkor a 200 dolláros üdvözlő bónusz, ha 90 nap alatt 1000 dollárt költött, érvénytelenné válhat, ha a visszatérítése is az adott időszakra esik. Természetesen, ha már beváltotta a 200 dolláros készpénzes bónuszt, ez csúnya meglepetést okozhat, ha nem követi gondosan a jutalmait.

Ez a kiadási kategóriákra vonatkozó korlátozott ajánlatokra is vonatkozik – ha egy adott kategóriára korlátozott ideig érvényes 5% -os cash-back bónuszt használt, akkor ezt is vissza kell fizetnie, még akkor is, ha a bónuszkategória később megváltozott.

Ez nem azt jelenti, hogy nem szabad visszatérítést kapnia, ha a vásárlás tévedés volt, de mindenképpen meg kell győződnie arról, hogy a termék visszaküldése előtt nem érinti-e a jutalom beváltásait.

A bolthitelek jobb megoldás lehet

Amikor elkészíted vásárlás hitelkártyájával, a kereskedőt technikailag az Ön hitelkártya-társasága fizeti. Az áruházi hitel azonban egy megállapodás Ön és a kereskedő között – a hitelkártya-társaságot teljesen kihagyhatja, és egyszerűen megtarthatja azokat a jutalompontokat, amelyeket a visszatérítés során elveszítené. Ez a csak módon megőrizheti jutalompontjait a hitelkártyájával fizetett visszatérített vásárlásokért.

Hátránya, hogy cserét vagy hitelt vállal, amely csak egy kiskereskedelmi láncra vagy üzletre korlátozódik. Másrészt ez neked is beválhat. Például a kitalált, teljesen hipotetikus forgatókönyvünkben az Urban Outfitters ízléstelen falfestménye felcserélhető valamire, amit végül már vásárolt volna, például ruhákat – mindezt úgy, hogy megmarad a jutalompontja (és az esetleges bónuszai). ép.

[ad_2]
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it