Hogyan tekinthetjük meg, hogy mely iPhone-alkalmazások férhetnek hozzá a névjegyekhez

Avatar admin | 2021.01.25. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple iOS és iPadOS adatvédelmi ikon szürke háttérrel

Kevés az iPhone adatvédelmi kérdése mélyebb, mint az Névjegyzék, amely egy harmadik félnek teszi hozzáférhetővé a kapcsolatok magánhálózatát, amely ezt követően összehasonlíthatja a listát a nyilvántartásával vagy potenciálisan megoszthatja másokkal. Itt megtudhatja, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá az Ön névjegyeihez, és hogyan adhatja meg vagy vonhatja vissza a hozzáférést.

A kezdéshez nyissa meg iPhone „Beállítások” elemét.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A „Beállítások” részben koppintson az „Adatvédelem” elemre.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Magánélet."

Az „Adatvédelem” alatt koppintson a „Névjegyek” elemre.

Az iPhone vagy iPad adatvédelmi beállításai között érintse meg a elemet "Névjegyek."

Ezután megjelenik minden telepített alkalmazás listája, amely a múltban hozzáférést kért az Ön névjegyeihez. Mindegyik mellett látható egy kapcsoló, amely be vagy ki van kapcsolva. Ha a kapcsoló „be” állásban van, az alkalmazás hozzáférhet a névjegyekhez. Ha ki van kapcsolva, az alkalmazás jelenleg nem fér hozzá az Ön névjegyeihez.

Azon alkalmazások listája, amelyek hozzáférést kértek iPhone vagy iPad névjegyeihez az Adatvédelmi beállítások között.

Bármikor alkalmazásonként hozzáférést adhat vagy visszavonhat névjegyeihez, ha megérinti a listában lévő alkalmazás melletti kapcsolót.

A névjegyekhez való hozzáférés megadásához vagy visszavonásához fordítsa meg az alkalmazás neve melletti kapcsolót az Adatvédelmi beállítások listában.

Ne feledje, hogy még akkor is, ha egy alkalmazásnak hozzáférést biztosít az ismerőseihez a listából, előfordulhat, hogy az alkalmazás nem tud automatikusan erről a változásról a Beállításokban. Ha ez a helyzet, akkor előfordulhat, hogy megszerez egy alkalmazást, amely ismét figyelembe veszi a névjegyzéket az alkalmazás újraindítására kényszerítve. Néhány makacs esetben eltávolítás, majd újratelepítés az alkalmazás működhet.

Ha ezzel a funkcióval visszavonja egy alkalmazás hozzáférését, akkor a kapcsoló megfordításakor az alkalmazás nem fér hozzá további névjegyekhez. De az alkalmazás már feltölthette a névjegyzéket a szervereire, amely esetben a magánéletének ez a vonatkozása továbbra is az alkalmazást futtató vállalat kezében van. Ha meg kell szüntetnie az ott lévő kapcsolatokhoz való hozzáférést, akkor ezt megteheti magában az alkalmazásban, kapcsolatba lépve az alkalmazást futtató céggel, vagy az olyan szolgáltatások számlakezelési beállításainak vizsgálata, mint a Facebook. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iPhone és iPad alkalmazások bezárása és újraindítása




Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok