Hogyan tisztítsuk meg a LEGO darabokat, mert gondolja meg, mennyire bruttóak

Avatar admin | 2021.06.06. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan tisztítsd meg a gyereked LEGO darabjait című cikkhez, mert gondolkodj mennyire bruttóak

Fénykép: Serge Vo (Shutterstock)

Ha gyerekei vannak, valószínűleg jelenleg van valamilyen típusú LEGO tégla (vagy annak megfelelője) az otthonában. Valószínűleg mezítláb is lépett (legalább) egyet, és közben megtanította gyermekét néhány első átok szavára.

Ha belegondolunk, ezek a kicsi, műanyag építőtéglák elég durvaak. Valószínűleg szájban, mezítelen lábak alatt és a fürdőszoba padlóján voltak, és határozottan a gyereked mocskos kis kezeiben voltak. Ha egy ideje (vagy soha) nem mosta a tiédet, a következőképpen teheti meg őket, hogy tisztítsák meg őket.

A LEGO téglák tisztítása a LEGO szerint

Valamiért, úgy tűnik, hogy a LEGO darabok néhány percen belül a csomagból való kijutást követően kifejlesztik ezt a filmet, amely részben ragadós, részben zord. Ha ezeket a műanyag építőtéglákat egy garázsban, udvaron vagy takarékboltban vásárolta, akkor szinte mindig gyere előre lefilmezve. Akárhogy is, meg akarja mosni őket.

A hivatalos tisztítási utasítások a LEGO-tól elég egyértelműek:

Javasoljuk, hogy a LEGO® alkatrészeit kézzel tisztítsa 40 ° C-nál nem forróbb vízzel és puha ruhával vagy szivaccsal. A magasabb hőmérséklet befolyásolhatja az alkatrészek minőségét. Enyhe mosószert adhat a vízhez – kérjük, öblítse le utána tiszta vízzel, és kész!

Ők is jönnek ezt a figyelmeztetést:

Kérjük, ne tegye a LEGO® darabokat mosógépbe vagy mosogatógépbe, és ne próbálja meg szárítani őket sütőben, mikrohullámú sütőben vagy hajszárítóval. Amikor a tégla nagyon felmelegszik, megváltoztathatja az alakját, ami azt jelenti, hogy már nem fognak működni!

Olyan könnyűvé teszik a hangzást.

Részletesebb tippek a LEGO téglák tisztításához

Megértjük, hogy a LEGO miért nem szeretne potenciálisan elsöprő szolgáltatást nyújtani, nagyon részletes utasítások a téglájuk mosásához, de egy kicsit több információ birtoklása valóban hasznos lehet. Ez valami Joshua Lyon egy nemrégiben megjelent cikkében a Drótvágó.

Először is, Lyon meghatározza, hogy mindegyik téglát külön-külön kell megtisztítani – ez azt jelenti, hogy külön kell választani az összes kattintást. Míg A LEGO saját téglaelválasztót ad el, amely Lyon szerint sokkal könnyebbé teszi a munkát, természetesen kézzel széthúzhatja őket. (Bár a téglaelválasztó 2,49 dollár, tehát ha a gyerekei nagy LEGO rajongók, érdemes befektetés lehet.)

Innen Lyon a mosási folyamatot szakaszokra bontja a szükséges kellékek alapján:

  • Nagy műanyag tartály: Töltse fel ezt mosószerrel, vízzel és egy csomó Lego-téglával.
  • Enyhe mosogatószer: A Lego tisztításához soha ne használjon fehérítőt tartalmazó anyagot, mert károsíthatja a téglát.
  • Puha kendő vagy szivacs: A Lego azt tanácsolja, hogy ezek segítségével téglákat súroljon.
  • Kis műanyag szemetes vagy hálós táska: A szappanos Lego-téglákat egy adag kukával egyenként lemoshatja, vagy hálós táskával minden tégláját tömegesen lemossa.
  • Törölköző: Használjon annyit, amennyire szüksége van a Lego-téglák szétterítéséhez, amint azok levegőn megszáradnak.
  • Ventilátor: Ne tegye Lego darabjait a hajszárító rendkívüli melegének. A szárítási folyamat felgyorsításának legjobb módja a ventilátor.

És nem áll meg itt: Lyon utasításokat is ad egy nagy tétel LEGO darab tisztításáról, az elszíneződött téglák helyreállításáról és a bemutatott készletek leporolásáról.


Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok