Hogyan válasszuk ki a tökéletes fürdőlepedőt

Avatar admin | 2021.05.23. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan válasszuk ki a tökéletes fürdőlepedőt című cikkhez, mert nehezebb, mint gondolnád

Fénykép: Szelet torta (Shutterstock)

Első alkalommal (vagy talán minden alkalommal) törölközőt vásárol, talán Ön kiválasztása alapján 1) mi a legolcsóbb és 2) egy törülköző. De mint kiderült, ha olyan helyzetben van, ahol van némi rugalmasság a törülközők költségvetésében (szem előtt tartva, hogy ezek befektetésnek számítanak), akkor érdekelheti, hogy többet megtudjon a különféle törülközőkről.

Így választhatja ki az egyedi fürdési igényeinek leginkább megfelelőt, Jackie Revere, a Wirecutter jóvoltából cikk a New York Times-nak.

Találja ki, mit szeretne egy törülközőből

A Revere szerint „egy jó fürdőlepedőnek egyszerre több dolgot kell tennie – gyorsan szárítson meg, jól érezze magát (ha nem is fantasztikusan) a bőrén, illeszkedjen a dekorációjához és elég tartós legyen ahhoz, hogy évekig kitartson”. Tehát lényegében ugyanazok a tulajdonságok, amelyeket keres egy potenciális partnernél.

Nézzük egyszerre szólítsa meg ezeket:

Anyag

Frottír vagy gofri / rács? Ez a kérdés.

frottírszövet

  • Vastag anyag, szorosan szőtt hurkokkal
  • Amire gondol, amikor egy klasszikus puha, puha törülközőre gondol
  • Hosszan tartó

Gofri / kés

  • Vékonyabb és durvább szövet
  • Gyorsabban szárad
  • Kevesebb helyet foglal el nekünk

Méret

Nincs standard méret a fürdőlepedőn, de Revere azt mondja hogy egy 28×55 hüvelykes törülköző az átlagos magasságúaknak kell működniük. És bár a törülközők olyannak tűnhetnek, amelynek mindenkinek egyformának kell lennie, mégsem. Technikailag, ha csak a törülközőt használja, hogy kiszárítsa magát a fürdőszobában, akkor a méret igazából nem számít annyira.

De ha azt akarod csinálni, amit az emberek tesznek a tévében és a filmekben, ahol törölközőt tekernek a hónaljuk alá, és pánt nélküli váltóruhaként viselik, miközben táncolnak a nappaliban, akkor azok, akik különösen kebelesek vagy tágabb oldalon vannak, hogy nagyobb törülközőt válasszon. Vagy pontosabban fürdés lap– ami csak egy fürdőlepedő hosszabb és szélesebb változata – mondja Revere.

Az ön dekorációja

Ha a fürdőszobájában van egy bizonyos stílus vagy színvilág, akkor érdemes megfontolni a dekorációjának megfelelő törölközők vásárlását. De ma nem erre összpontosítunk, így továbbmegyünk.

Vásároljon egyetlen törölközőt és tesztelje

Persze, egy törülköző szép és puha érzés lehet, ha megérinti a boltban (ha ez még mindig az a dolog, amit az emberek tesznek), vagy amikor először kinyitja a csomagot, amikor postai úton érkezik, de Revere szerint néhány mosás szükséges, mielőtt a törülköző feltárja valódi tulajdonságait.

Tehát ahelyett, hogy vásárolna egy teljes törölközőkészletet, és mosás után megtudná (egy olyan ponton, amikor nem valószínű, hogy visszajuttatja őket), hogy nem felelnek meg az Ön puhaságának követelményeinek, vegyen egy márkájú törölközőt / stílus, amelyet fontolgat, és tesztelje. Itt van hogyan mondja Revere erre:

A teszttörölköző mosásakor hagyja ki az öblítőszereket, amelyek az érzetet megváltoztató felhalmozódást és a klór fehérítőt, amely megváltoztathatja a színét. Mossa le hideg vízben, és szárítsa meg alacsony vagy közepes hőfokon.

Aztán, miután leszállt egy Önnek megfelelő törülközőre, a Revere azt javasolja, hogy vásároljon legalább három fürdőlepedőt minden egyes háztartás. “Két-három naponta cserélnie kell a törülközőt” – írja a nő -, tehát ha hetente egyszer mosakodik, akkor ennek elegendőnek kell lennie a mosodai napok közötti találkozáshoz.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok