Hogyan válasszuk ki az IKEA bútorokat, amelyek valójában évtizedekig tartanak

Avatar admin | 2021.09.12. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Hogyan válasszuk ki az IKEA bútorokat, amelyek valójában évtizedekig tartanak?

Fénykép: Yuliasis (Shutterstock)

Bár a svéd bútor- és lakberendezési kiskereskedő, az IKEA gyakran megfizethető, saját összeszerelésű darabokkal társul, amelyek nem tartanak sokáig, ez nem igaz a (forgácslapra). Bár nem vásárol IKEA -termékeket, hogy örökségként szolgálhasson a nemzedékeken keresztül, teljesen megvalósítható, ha néhány évtizede kiszerelik a bútorok számos darabját – különösen akkor, ha megfelelően gondoskodnak róluk.

De hogyan lehet különbséget tenni a gyengébb minőségű lámpatest és a hosszú élettartamú polcok között? Belsőépítész Jackie Terrell– aki több mint 20 évvel ezelőtt vásárolt IKEA -bútorok büszke tulajdonosa – nemrégiben megosztotta stratégiáit az utolsó elemek megtalálására Dominóval. Íme három legjobb tippje.

Vásároljon párban tárgyakat

Míg az IKEA bútorokat és más darabokat tervez, hogy illeszkedjenek a kisebb európai lakásokba és otthonokba, ez nem jelenti azt, hogy nem működnek a modern parasztházban vagy a század közepén. A kulcs itt, – mondja Terrell, párban vásárol dolgokat, mert „vizuálisan nagyobb terhet jelent”. Ez vonatkozik a konzolokra, székekre, záróasztalokra, lámpákra és bármi másra. (Ezenkívül, ha valóban olyan tárgyról van szó, igazán szerelmem, mindig lesz biztonsági mentésed.)

A stockholmi kollekció és a PS sorozat biztonságos fogadás

Nemcsak a Stockholm gyűjtemény időtálló megjelenésűek, termékei tartósak. “Ez csak egy magasabb szintű építkezés” Terrell elmondta Dominónak, megjegyezve, hogy a szekrény tulajdonosa a vonalról tömör diófa polcokkal és kinyitható fiókokkal.

Azt is javasolja, hogy vigyázzanak a termékekre Az IKEA „PS sorozat”– egy 1992 -ben elindított és körülbelül háromévente megismételt vonal a kiskereskedő szokásos termékválasztékának kiegészítéseként. A PS sorozat darabjait jellemzően ismert tervezők készítik, magasabb minőségben, és korlátozott mennyiségben gyártják (ami szintén javíthatja a viszonteladási értéküket).

Keverd össze

Bármennyire is csábító lehet betérni egy IKEA -ba, megpillantani egy bemutatóterem -kijelzőt, amelyet szeret, majd otthon újra létrehozni – tanácsolja Terrell. Ehelyett azt javasolja, hogy keverje össze az IKEA darabjait más típusú bútorokkal. „Ekkor érzem úgy, hogy az IKEA -dolgok nem ismerhetők fel” – mondta Dominónak.

Ráadásul tudjuk, hogy a kiskereskedő nem minden terméke egyenlő. Tehát az egyik bemutatótermükben valószínűleg olyan bútorok kombinációja található, amelyek tartósak, és olyan elemek mellett, amelyek valószínűleg nem lesznek olyan sokáig. A teljes szoba kijelzőjének megvásárlása általában azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyják az elemek eltérő minőségét.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok