HomeMade Modern EP144 önelvezetõ gyógynövénykert

Avatar Gadam | 2021.01.22. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2019/12/diyhg-banner.jpg

UTASÍTÁS:

DIY gyógynövénykertet készítettem márványlapkából, amely a konyhai mosogatómba ereszt. Cserépfűrésszel levágtam a márványlapkát, majd átlátszó építési ragasztóval összeragasztottam. Bio talajt és gyógynövényeket használtam ebben a barkácsoló kővetőgépben, hogy megünnepeljem a Home Depot részvételét a Greenbuild konferencián. Engem és néhány más YouTube-gyártót a Greenbuild-ba küldenek, hogy megnézzék a kiállított környezetbarát anyagokat és technológiákat.

LINKEK:

Modern stílusú rozsdamentes acél locsolókanna

Bazsalikom Növények

Miracle-Gro Nature’s Care 8 qt. Organikus cserepes talaj keverék

RYOBI 7 hüvelyk. 4,8 A erősítő asztali csempefűrész

Gorilla 9 oz. Max Strength Construction Adhesive Clear

Kiáltson a Home Depot-nak, hogy támogassa ezt a videót és minden zöld kezdeményezését: A Home Depot legnagyobb környezeti hatása az általunk forgalmazott termékek. Beszállítóikkal együttműködve foglalkoznak a termékek globális környezeti problémáival, ideértve a szén-dioxid-kibocsátást, a vízhiányt, a levegő minőségét, a hulladékot és egyebeket.

2007-ben a THD megalapította az Eco Options programunkat, hogy szigorú kritériumok alapján 6 legfontosabb termékkategóriában ismerhesse el a legjobb termékeket: energiahatékonyság, víztakarékosság, fenntartható erdőgazdálkodás, egészséges otthon, tiszta levegő és körkörös gazdaság.

A Home Depot „tudományalapú célkitűzést” tűzött ki az energia 50% -os csökkentésére 2035-ig. A THD fejlődése a működésünk energiahatékonyságának folyamatos javításából, valamint a megújuló és alternatív energiába történő beruházások bővítéséből származik.

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2019/12/diyhg-final1.jpg

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2019/12/diyhg-final2.jpg

Sok szerencsét a saját Herb Gard elkészítéséhez, és kérjük, küldjön e-mailt a fényképek címére ben@homemade-modern.com vagy címkézz meg az Instagram-on (@benjaminuyeda)

Szintén, nézd meg a könyvünket további projektekhez barkácsolási tippek és útmutatók.

Source link


27 Views 0 Ratings Rate it