Remodelaholic | Csipke barkácsablak

Avatar admin | 2021.06.28. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Adjon hozzá magánéletet, de tartsa meg a természetes fényt ezzel a csipke barkácsdiagrammal. Egyszerű és olcsó, kiváló eredményeket érhet el!

Lát csak mi van az ablakokon, beleértve: Új varrással ellátott mágneses ablakburkolatHogyan készítsünk és telepítsünk római vakotDIY belső ablaktáblák

Hogyan készítsünk ablakfilmet csipke segítségével

által Annabel Vita

Ez a valaha volt leggyorsabb, legegyszerűbb, legolcsóbb projekt, de jobb lett, mint azt valaha is elképzeltem. Nem csak szuper szép volt, de a nappali magánéletet is nagyon hozzáadta a könnyen megtekinthető hálószoba ablakához.

hogyan használható a csipke az adatvédelmi ablakok filmjének elkészítéséhez, Annabel Vita a Remodelaholic-on

Egy nap, a segítségével ez a poszt a manhattani fészketől, volt egy agyhullámom, és csipkét tettem az ablakhoz egy kamrával, és néhány 1,50 font csipkével az Ikea-ból. Így teheti meg ugyanezt.

Barkácsablak, 1. lépés: Készítse elő a csipkét.

Készítettem egy sablont az ablaktábláimról, de nagyobb felülethez csak meg lehetett mérni. Vasalja meg a csipkét, ha teheti, és vágja méretre.

csipke ablak adatvédelmi képernyő DIY, Annabel Vita a Remodelaholic oldalon

Barkácsablak, 2. lépés: Készítsen keményítő-zselét

Először keverjen össze két evőkanál kukoricalisztet (más néven kukoricakeményítőt) és két evőkanál hideg vizet, amíg paszta nem lesz, majd ezt feloldja körülbelül másfél csésze forrásban lévő vízben. Végül egy szép gloopy folyadékot kell kapnia.

Barkácsablak, 3. lépés: Vigye fel a zselét az ablakra

Ecsettel festessen vastag réteget a gloopy zseléből az ablaküvegre.

Barkácsablak, 4. lépés: Helyezzen csipkét az ablakba

Helyezze a szövetét az előre felvitt kukoricaliszt zselére.

ragasszon csipkét az ablakokhoz a barkácsfilmek készítéséhez

Barkácsolás ablakfilm, 5. lépés: ecseteljen még több zselét

A csipke tetejére kenjen még egy zselés réteget. Ecseteljen középtől a sarkokig, de kissé véletlenszerű legyen az ütése. Így nem mutatnak túl sokat, amikor a kocsonya megszárad.

Ha a csipke kicsit mozog, ne aggódjon! Ilyenkor könnyű áthelyezni.

A csipke (lyukakkal ellátott) használatában az a legjobb, hogy természetesen nincsenek légzsákok, így nem kell bajlódnia a buborékok szélig történő manőverezésével, hogy kijusson.

Barkácsablak, 6. lépés: Hagyja megszáradni

A keményítőzselé eltart egy ideig, amíg teljesen kiszárad, és csak akkor lesz tiszta, ha teljesen megszárad, ezért ne essen pánikba, ha kezdetben kissé fehérnek tűnik!

olcsó barkácsolási titoktartó ablak csipkével, Annabel Vita a Remodelaholic-on

K: Miért volt szükséged csipkés DIY ablakfilmre?

V: Régi lakásunk egy 1745-ös, méltóságteljes házban tele volt korabeli jellemzőkkel. A hálószobában kellemes redőnyök voltak, amelyeket imádtam, de az ablakkezeléseket kissé megnehezítették. Vagy függönyt kellett függesztenie az egész alkóv elé (a burkolat lyukai alapján megállapíthatjuk, hogy elődeink ezt tették), vagy egyáltalán nem. Az elmúlt évben egy kicsit semmit sem választottunk, kivéve a redőnyök fölötti fényelzáró függönyt. A redőnyök kiválóan elzárják az összes természetes fényt, ami nagyon jó volt, amikor sötétet akartunk. De a szoba őrült, gyönyörű reggeli fényt kapott, és mindig szégyennek tűnt mesterséges fénybe öltözni, csak a magánélet kedvéért.

K: Mennyire átlátszatlan a csipke barkácsablak? Kíváncsi vagyok, hogy ez valójában mekkora adatvédelmet nyújt.

V: Teljesen nem a szövetétől függ. Ha örülne annak, ha függönyként cserélődik a szövet mögé, akkor a szövet elég átlátszatlan lesz ehhez az ablakkezeléshez is. Nekem valójában csipkefüggönyöm van ugyanabban a szövetben, és mindkét esetben boldognak érzem magam, ha megváltozhatok mögöttük, ha kint világos. Ha kint sötét lenne, és világítanék a világítás, nem lógnék a ruháim nélkül. Ha a magánélet valóban fontos az Ön számára, válasszon egy átlátszatlanabb, mint puszta csipkét.

Itt van egy kép a kezemről az ablakon …

csipke ablakos burkolat, Annabel Vita a Remodelaholic oldalon

… És kitartott, amennyire csak lehetett.

DIY csipke adatvédelmi ablak, amely bemutatja az oktatást, Annabel Vita a Remodelaholic-on

K: Mi a helyzet a mod podge-val? Ez működne kukoricaliszt helyett?

V: Itt nincs igazán modge podge, ezért nem tudom! Kicsit tartósabb lenne elképzelni. Ha valami hasonló a PVA-ragasztóhoz (azt hiszem, hogy van), akkor nem szeretném fa festett ablakokra használni, mint nálunk, de a modernebb ablakokon remekül működhet. Sokkal drágább is lenne. (A kukoricakeményítőből készített „ragasztó” lényegében ingyenes!)

K: Ha színes csipkét használnék, a kukoricakeményítő megmutatná?

V: Nem, teljesen tisztán szárad (de gloopy és fehér színű, ne essen pánikba!) Valószínűleg egyik napról a másikra tiszta lesz.

K: Hogyan tisztítsam meg?

Azt mondanám, hogy valószínűleg nem nagyszerű egy olyan ablakhoz, amely nagyon bepiszkolódik, mert porozhatja vagy ecsetelheti, de nem tudja letörölni. Valószínűleg eltávolítanám az összes csipkelapot, és hébe-hóba fehérneműs táskában vezetném át a gépet, majd visszatenném őket. Olyan egyszerűen alkalmazható.

K: Hogyan lehet eltávolítani a csipkét?

Amikor eljött az ideje, hogy kimozduljak, a csipkét lefújtam vízzel, és csak elhúztam. Nagyon sok maradvány volt az ablakon, de hamar levált egy súrolt szivaccsal és NAGYON Forró vízzel.

hogyan tisztítsuk meg a csipke kukoricakeményítő adatvédelmi filmet az ablakokról, Annabel Vita a Remodelaholic oldalon

Köszönöm, hogy elolvasta! Ha bármilyen kérdése van, megpróbálom feltölteni az itt található megjegyzéseket, hogy megválaszoljam őket, vagy megtalálhatja a választ a megjegyzések ehhez a bejegyzéshez.

DIY csipke adatvédelmi ablak |  Annabel Vita a Remodelaholic.com oldalon #AllThingsWindows #privacy #lace

További DIY ablakfilmes ötletek a magánélethez:

Kérjük, rögzítse ezt későbbre! További információkat talál a Remodelaholic on oldalon Pinterest, Youtube, és Instagram.

DIY csipkeablak-film, oktatóanyag Annabel Vita-tól Remodelaholic

Eredetileg 2014. szeptember 30-án jelent meg // Frissítve 2021. 06. 22

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cass