Íme, milyen egy vulkánba repülni (drón szempontjából) – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.04. 121 Views 0 Likes 0 Ratings

121 Views 0 Ratings Rate it

Izlandi vulkánkitörés drón lövések.

Ha 1000 dolláros drónja lenne, a vulkán szájába repítené? Nos, nem kell, mert fotós Garðar Ólafs megtette helyetted. 4K DJI drónját olyan közel vitte az izlandi Fagradalsfjall vulkán torkolatához, hogy a drón egy része megolvadt. Szerencsére videóra fogta az egészet.

A videó úgy néz ki, mint valami filmből, intenzív narancsvörös lávával, korommal borított vulkánnal és havas fehér csúcsokkal. – nak adott interjúban PetaPixel, Ólafs azt mondja: „Lassan leengedtem a drónt, amíg csak láttam egy lávát, és amikor felnéztem, már nem láttam a drónt.” Ja haver, egy vulkánba repítetted!

Míg Ólafs drónja még mindig repül, az egyik lámpája nem működik, és egyes érzékelői (beleértve az akadálykerülés-érzékelőt, amely bizonyára a vulkán belsejében diódult) már nem működnek.

Ólafs 15 percen belül él a Fagradalsfjall vulkántól, amely Izland fővárosa, Reykjavik közelében található. Rendszeresen kiváló minőségű természetfotókat és videókat tesz közzé Instagram, és vállalatán keresztül értékesít felvételeket vállalkozásoknak és kreatívoknak, Airstock.

Forrás: Garðar Ólafs keresztül Digitális trendek, PetaPixel
Forrás link


121 Views 0 Ratings Rate it