Ingyenes dolgokat kaphat a Google Play Pontok használatával – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.01.31. 92 Views 0 Likes 0 Ratings

92 Views 0 Ratings Rate it

Csoport a Google Play Pontok menü színes háttérrel
Google

Ha androidos felhasználó vagy, valószínűleg több száz alkalommal látogatott el a Play Áruházba, mint az alkalmazások, filmek és könyvek központi központja. Amiről azonban esetleg nem tud, az az Google Play Pontok rendszer az üzletben ingyenes jutalmakat nyerhet.

Először csatlakoznia kell

Google Play Pontok "Csatlakozz most" oldal
Google

A Play Pontok egy meglehetősen szokásos jutalmazási rendszer, amelyet a Google a Play Áruházban kínál. A menüben egy olyan rész jelenik meg, amelyet teljesen a Play Pontoknak szenteltek. Regisztrálnia kell a programba, ha még nem szerzett pontokat, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog beépülni korábbi vásárlásaiból. A regisztráció ugyanolyan egyszerű, mint a „Csatlakozás ingyen” gomb megérintése a Play Pontok menüben – bár előfordulhat, hogy meg kell adnia egy fizetési módot, ha még nem adott ilyet a Play Áruházba.

Ezen túl a program elég egyszerű; a boltban elköltött dollárért pontot kap, különféle ösztönzőkkel növelve a kapott pontok számát a vásárlás mennyisége alapján. Nevezetesen, a Play Pontokba való regisztráció első hét napján automatikusan háromszor annyi Play Pontot kap, mint máskor. Néhány jutalom jár bizonyos alkalmazások telepítésével vagy előfizetések megvásárlásával is, amelyeket a Play Pontok részben tekinthet meg.

Szóval, mit kaphat ingyen?

Google Play Pontok áruház-oldala
Google

Néhány dolgot megtehetsz a Play Pontjaiddal, de a legjövedelmezőbb számodra valószínűleg a Google Play-jóváírás közvetlen cseréje lesz. Ajándékkártyákat a Play Pontok szakaszon keresztül kaphat, 100 dollár / dollár áron. Ezeket felhasználhatja filmek kölcsönzésére, alkalmazások vásárlására, könyvek vásárlására és bármi másra, amire vágyik, feltéve, hogy elegendő pontot kap – de ez eltarthat egy ideig.

Egy másik szép dolog, amire a Play Pontokat használhatja, az alkalmazáson belüli vásárlások. Bizonyos fejlesztők a Google-lal együttműködve kaptak kupont Play-pontokra beválasztható alkalmazásaikhoz, míg más alkalmazások (főleg játékok) vásárlása közvetlenül a Play-pontokkal történhet – ezeket az ajánlatokat a Play-pontok között böngészheti. Az utolsó lehetőség a jótékonyság; adományozhatja Play pontjait különböző okokból, például az Orvosok Határok Nélkül, dolláronként 50 pont arányban, tehát ha nem igazán érdekel ez a rendszer, ez egy jó módja annak, hogy megszabaduljon tőlük és segítsen jó ügy.

Bár ezek közül a lehetőségek közül egyik sem úttörő, örülök, hogy körülöttünk van, és hasznos jutalom a dolgok Play Áruházban történő megvásárlásához. Noha eltart egy ideig, amíg elegendő pontot szerez bármi lényeges dolog megvásárlásához, néhány dollár megtakarítás itt-ott soha nem árt senkinek.


A nap végén a Play pontok egy egyszerű program. Bár a regisztráció után nem fog pénzt kasszírozni, az ingyenes hitel fokozatos felhalmozódása jó lehet. A regisztrációval nem árt és nem is jelent kockázatot, tehát Ön is – alapvetően csak ingyen pénz.
Source link


92 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok