Ingyenes nyomtatható anyák napi matricák

Avatar Gadam | 2021.04.09. 291 Views 0 Likes 0 Ratings

291 Views 0 Ratings Rate it

Néhány hét múlva anyák napja következik, ezért ebben a hónapban elhatároztuk az ingyenes projektünket Online címkék anyák napi matrica lenne. Az alábbi PDF-fájlunk számos lehetőség közül választhat, beleértve a szép virágos matricákat, a „Te vagy a legjobb” feliratú matricákat és a válogatott formákat. Mindössze annyit kell tennie, hogy kinyomtatja terveinket egy teljes lapos címkepapírra, és rögtön ráragaszthatja az ajándékokra!

Ha inspirációra van szüksége a matricák használatához, nézze meg alábbi fotóinkat.

nyomtatható anyák napi címkék

Anyák napi matricáinkkal emlékeztetheti Anyát arra, hogy ő a legjobb, és különlegessé varázsolja az ajándékokat. Például kaphat egy gyertyát a kedvenc illatában, és körbehúzhatja az egyik pecsétcímkét, majd egy kört vagy egy szív matricát ragaszthat középre. Egy másik ötlet az, hogy ajándékcsomagot adjunk egy csokor virághoz (szórakoztató tény: kis csokorunk a fotón krepp papír készült!).

Ha további ötletekre van szüksége, van néhány is ingyenes anyák napi ajándékok és kártyák tud kézműves. Bármit is készít, mindenképpen ossza meg velünk a #MadeWithLia címkézésével az Instagramon vagy a Facebookon. Ha tag vagy, megoszthatod a tagok számára fenntartott privát Facebook-oldalunkon is.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök és anyagok

Utasítás

Ha készen áll az ajándékok becsomagolására, töltse le az alábbi PDF-t. Nyomtasson teljes lapos címkepapírra, majd vágja ki a címkéket.

Ha szerkeszteni szeretné a címkéit, használja az alábbi linkeket. Ezek a linkek eljutnak az Online címkékhez, ahol testreszabhatja a címkéket és ingyen kinyomtathatja otthon – vagy nyomtathatja őket.

Anyák napi matrica: Lia Griffith az online címkékheznyomtatható anyák napi címkék DIY Anyák napi ajándékok Anyák napi ajándékötletek és anyák napi matricák

Fedezze fel többet

Több ilyen egyszerű nyomtathatót szeretnél? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját. És feltétlenül nézze meg mindannyiunkat Anyák napi kézművesség.

További barkácsötletekért csatlakozzon hozzánk Instagram, Facebook, és Pinterest.
Forrás link


291 Views 0 Ratings Rate it