Ismerje meg az autóápolás ABC-jeit – Legyen tudatában az autóápolásnak

Avatar Gadam | 2021.01.29. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ismerje meg az autóápolás ABC-jeit

Az iskolai szezon ideális az ABC áttekintésére; az autóápolási ABC-k, vagyis. Az Autóápolási Tanács azt javasolja az autósoknak, hogy egészítsék ki autógondozási ismereteiket annak biztosítása érdekében, hogy járművük a leghatékonyabb szinten működjön a tanév megkezdése, valamint az őszi és téli időjárás kezdete előtt.

Az alapvető autóápolási ABC-k a következők:

  • V – Mindig tartsa be a jármű szerviz ütemezését.
  • B – Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze autóját, ha arra gyanakszik, hogy probléma merül fel.
  • C – Javítsa ki a problémát, hogy elkerülje az otthontól való elszakadás okozta kellemetlenségeket és lehetséges biztonsági veszélyeket.

„E három alapvető autóápolási tipp betartásával az autósok meg tudják oldani a kisebb problémákat, még mielőtt azok bonyolultabbá és drágábbá válnának.” – mondta Nathan Perrine, az autógondozási tanács ügyvezető igazgatója. „Az iskolai videónkban szereplő„ Ötpontos ellenőrzés ”értékes karbantartási és biztonsági tippeket kínál, amelyek segítenek a családoknak a tanév során felkészíteni járműveiket a szállítási igényekre.

Az AutoNetTV Media-val közösen készített, az Autógondozási Tanács „Vissza az iskolába tippek” című tájékoztató videó a következő címen tekinthető meg: www.youtube.com/watch?v=gaW4Q7yt1QY. Az autósok is ellátogathatnak www.carcare.org megtekintheti a népszerű, 80 oldalas autógondozási útmutatót, és feliratkozhat a tanács ingyenes, személyre szabott szolgáltatási ütemtervére és e-mailes emlékeztető szolgáltatására.

A nonprofit autógondozási tanács információforrás a „Be Car Care Aware” fogyasztói oktatási kampányban, amely a járművek rendszeres gondozásának, karbantartásának és javításának előnyeit hirdeti a fogyasztók számára. A legfrissebb autóápolási hírekkel kapcsolatban keresse fel a tanács online médiatermét a címen http://media.carcare.org. A népszerű Car Care Guide ingyenes példányának megrendeléséhez keresse fel a tanács fogyasztóvédelmi webhelyét a címen www.carcare.org.


[ad_2]
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it